:: |
Autor |
Poruka |
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
jutros palim laptop i dobijam install shield za adobe acrobat. na sta god da pritisnem, nije vazno da li je folder ili file, uvijek se pali adobe istall shield. poludicu!!!!!! zasto se to desava??? absolutno nista nisam radila sa adobe ni sa bilo kakvim settings. pomozite mi!!!!
|
|
|
|
|
|
lazo80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Jan 2006 Poruke: 2
|
|
nesto si morala uraditi sa settings.
http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=2709
da li uopste ikad pravis adove documenta? ako ne, onda ti ne treba kompletna instalacija adobe programa (pretpostavljam da imas i reader i writter i sve ostalo).
izbrisi kompletan program i idi na www.adobe.com i samo instaliraj reader 7, jer ce ti to sigurno trebati kako bi mogla otvoro bilo koji .pdf file.
nadam se da ti je ovo pomoglo.
|
|
|
|
|
|
Iwan Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
Dok ne instaliras novi adobe da ti se ne bi palio stalno pri svakom startu . Onda ga lepo iskljucis sa systemstarta.
Start->Ausführen(na engleskom Run)->msconfig , pa kliknes na Systemstart i tamo odstikliras Adobe , pa OK .
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
ok, ja sam ga samo uninstall, i sada mi sve bez problema radi. imala sam i distiller i jos nesto, ali to uospte ne upotrebljavam. samo cu instalirati reader aplikaciju i to bi trebalo sve da rijesi.
hvala na odgovorima!
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Otidji na Start-Programs-Startup i sve sto se pod Startup pojavi slobodno desni klik misem i izbrisi (delete).
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
simpa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
Nemoj nikad da izludiš kad te neki program zeza, jer uvijek imaj na umu da postoje laka riješenja, a to je uninstall pa ponovni install, veećinom riješava probleme, ako i to ne pomogne, ima nas na forumu koji mogu pomoći
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|