:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Sve je to ovako pocelo...
Jovanica je htela da skine nesto sa domaceg, a nije imala poruke niti kredit za download. A sta sam uradio?? Pa lepo, dao sam joj svojih 300 kredita jer smo se druzili i da se ne bi odmah mucila, ali je morala da mi obeca da ce svakog dana da napise bar 10 poruke na forumu i da cu strogo da vodim racuna o tome dal to ispunjava.
I eto danas imam priliku da joj otvorim cestitku za prvih 1000 postova na forumu!
Milo mi je da je odrzala svoje obecanje i da je dnevno tu i da je nasla novo drustvo na forumu (bree, Tucko, nastasejnka) i da je uvidela da ovaj sajt vise pruza nego mogucnost da se pesmice skidaju. Ona je mali andjelak i zato sam joj nasao onaj avatar koji sad ima. Uvek spremna da pomogne ili da pita njenog decka da meni/nama pomogne. Skoro uvek je nasmejana, uvek spremna za dobru salu i jednostavno mnogo gotivan lik!
Jedva cekam da odem u SCG i da idem na obecani rostilj! 8)
Moram da osetim caroliju tog rostiljanja! :lolj:
No, Jovance, zelim ti puno lepih trenutaka na ovom sajtu, da jos vise prijatelja nadjes na njemu, da i ove godine uzivas u ljubavi sa Saletom i da vam jos bolje bude i da ostanes kakva jesi, jer si takva ipak najbolja!
Hvala ti na svemu sto si za mene ucinila i za sve lepe trenutke koje si mi podarila, iako nikad nisi uspela da prevaris Mr. Zezatora #1! 8)
Pazi se i sve cestitke od mene!
Posluzi se!
Ako budes dobra, mozda dobijes i ovo, da ne bi vadio RAM-plocice iz mog kompa!
Evo i nesto da citas mada znam da kontas zbog cega bas ovaj strip!
|
|
|
|
|
|
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Hvala puno Jugo,moram da priznam da imam najboljeg batu na svetu.Nadam se da ce biti jos ovakvih cestitki,tek je pocetak.I ja jedva cekam tvoj i Tamarin dolazak u SCG,ovom prilikom je puno pozdravljam,i naravno taj cuveni rostilj,jao ma bice super.Jos jednom hvala puno na ovoj cestitki i veliki kiss za tebe i sve clanove sajta!
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cestitke i od mene....
sad si bas "velika"
:welcome:
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Sve najlepše.Čestitam.
Želim ti da upišeš još mnogo postova.
:120:
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Svaka cast, cestitke i od mene, samo napred!!!
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
bravo devojko...samo napred
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :flower: :flower: :flower: :blob8: :blob8: :blob2: :occasion7: :wav: :9:
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Hvala puno svima,bas ste zlatni,i ja se nadam da ce biti jos puno puno postova,i ne sumnjam u to,nema razloga da tako ne bude.
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Cestitam!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Cestitammmm....)) sve najbolje i samo napred...))
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene samo napred bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Bravooo, samo napred, sve cestitke od mene za prvih 1000 postova :zdravica:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|