www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex i vezanje...
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 23, 2006 9:13 pm    Naslov poruke: Sex i vezanje... Na vrh strane Na dno strane

Hi, decki! ovako, da odmah razjasnim, ne radi se o pravom BD SM, not really! Wink budimo ozbiljni i opisimo kako stvari stoje!
dakle, situacija je ova: tijekom sexa (ili bolje receno, na pocetku, predigra) zenska hoce da vas veze--vezati vam oci i ruke (iznad glave), mozda noge (ali u pravilu ne)--ali samo na pocetku ili bolje receno dok vas obradjuje tamo dolje (b-job, Mr. Green )...
dakle, znate da ce vas nakon nekog vremena odvezati i dati vam slobodno da radite sto zelite...
zanima me da li biste (ne) pristali i zasto na takvo nesto (a da mozda to nikada do sada niste probali i ne znate da li vam se to svidja), ALI s osobom koju ste tek upoznali, (dakle, one-night-stand...just sex) ili koju ne znate dovoljno dobro, pa nemate u nju dovoljno povjerenja ?! i jos pri tome vam kaze da se ona nikada ne da vezati! Smile

P.S. Naravno, svaka slicnost sa stvarnim osobama je sasvim slucajna!!! Wink Mr. Green :djavolak:

malimravak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 19 Dec 2005
Mesto: Split

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 23, 2006 9:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lijepa igra,bar za mene u ovim godinama.Ali NIKAD sa malo poznatom osobom.NIKAD.A zamisli da te ostavi tako.Ili još gore,da zovne nekoga da te vidi......

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 23, 2006 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajme, bas si me oraspolozio, susjede Wink ! Very Happy
znam da se mnogi upravo toga boje, ali..pa nisam ja bas takva Wink Mr. Green salim se! razumijem te u potpunosti, ali ne bi li se bojao da te upravo nepoznata osoba ostavi zavezanog, mislim da je to ipak veca mogucnost, ili se varam...?! a osim toga, zenska te toliko izludi, totalno si napaljen, a ona ne da bez vezanja? razmisli... Wink i sto to fali tvojim/Vasim godinama...meni zvuce sasvim ok! Wink ciao! Very Happy

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 24, 2006 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmmm, ne bi se reklo. Teško da bih pristao na to ali i kad bih pristao to bi bila osoba kojoj bezuslovno verujem inače ništa od toga.

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

propala tema, ali nema veze! Smile
samo mi nije jasno kako je iz Njegove sobe zavrsila u sekciji prvo erotskih prica, a potom ovdje! Question ali kad malo razmislim, ima smisla! no ljudi, nisam bas tako nemastovita--kad budem pisala erotsku pricu, to ce vec biti prica, a ne pitanje! Mr. Green Wink ciao!

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema sanse... Ne bi joj dao da me veze, pa cak i onu koju poznajem!!!

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma to mi je bezveze. znam što bi se dogodilo, on bi mene počeo škakljat po stomku jer zna da ja to ne podnosim. Dovoljno mi je što mi jednom rukom drži obe moje, a drugom rukom me škaklja! Što bi tek bilo da me veže

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 1:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

probala sam i ja licno nisam nesto odusevljena...mom se decku dopalo, ali nismo ponavljali posto se ja nekako nisam pronasla u toj varijanti

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probala san njega vezat, al maramama... izgleda mi uzbudljivo jako.. Laughing

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa mojom devojkom to praktikujem(ne bas cesto),ali nepoznatoj osobi na nepoznatom mestu to nikada ne bih dozvolio.Mozda kod mene u stanu

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 2:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam nekidan njega vezala svojim salom. Laughing I bilo je jako zabavno, samo steta sto nisam imala jos kooji sal da mu zatvorim oci i sl. I bilo je uzbudljivo, i volim da ga tako izludjujem, a on tako bespomocan u mojim rukama i stenje i vrti se od uzitka. Embarassed Nakon toga je nasrnuo na mene, i htio da ga sto prije dovedem do vrhunca... Embarassed
Obozavam svoj sexualni zivot. Embarassed 8)

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svojoj devojci bih dozvolio, ali nekoj nepoznatoj, dao bih joj da mi stegne ruke itd, ali tesko, postoje svakakve budale, ludaci, ko zna kakav je ko, a tek sto si je upoznao...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Sex i vezanje... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon