www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nastasenjka danas puni...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
..::[ TuCko ]::..
~Brat Slatke Breskvica~
~Brat  Slatke Breskvica~

Godine: 36

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: Novi Sad/Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 3:32 am    Naslov poruke: Nastasenjka danas puni... Na vrh strane Na dno strane

20 godina

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 3:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 3:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj srecko moj lepi...Nemas pojma kako si me obradovao (pogotovo sa onim delo o momcima). Hvala ti puno i cekam te na torti i onoj kafi koju sam ti obecala.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 3:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Pink. Stvarno si zlatna. Dace bog pa cemo zajedno docekati moj 30-ti rodj.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 4:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ohoooo vidi malog andjela, slavi 20. leto! Very Happy

Pa onda ovako...

Neka ti se dani u tvom zivotu sto lepse i sto sretnije trose, neka te pogodi sve sto je lepo i neka te promasi sve sto je lose..

Rodjendan je tvoj, sve do neba gore svece. Nije vazan broj, samo da su sve od srece. Jos godina sto nek te prate pesme nase i u ime to podignite u vis case.

Srecan rodjendan, ziva bila velika ti porasla i svaki ti se dao i na vreme dobila! Very Happy

Da zivis 100 godina, budes zdrava, ziva i srecna, to ti iz srca zelim! Wink

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 4:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala andjele. Iz tvojih usta u Bozje usi.

lomataš po bespućima...

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 33

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 5:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan!!! :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :jester: :jester: :jester: :jester: :clown: :clown: :clown: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :icescream: :icescream: :icescream: :icescream: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion2: :occasion4: :occasion7: :occasion7: :occasion7: :forthosewhothinkyoung: :forthosewhothinkyoung: :forthosewhothinkyoung: :forthosewhothinkyoung: :forthosewhothinkyoung: :forthosewhothinkyoung: :9: :9: :9: :9: :9: :189: :47: :47: :47: :47: :56: :56: :56: :56: :92: :117: :117: :117: :117: :117: :120: :120: :120: :120:

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka ti svetlost ovog dana obasja dusu i ispuni je najdivnijim osecanjima, neka ti Bog podari sve sto zelis, a nemas i sacuva sve sto imas, a volis. Srecan rodjendan

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jojjj nasoj malenoj danas rodjus jupiiiiiii 20 leto slavi

Neka ti ljubav bude oslonac, a sreca vecni pratilac
Neka ti zivot bude kao san od srca ti zelim
Srecan Rodjendan

sve najbolje drugarice od srca ti zeli gaga Razz Razz Wink

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 7:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@bree: hvala lepojko...nadam se da cemo ovde na domacem slaviti i tvoj 20-ti rodjus

@skorpijica: hvala od srca...za kratko vreme koje te znam postala si mi jako draga...sve najlepse i tebi

@gaga: gago srecko...na tebe sam se toliko navikla da stvarno ne mogu da zamislim da prodje par dana a da se ne druzimo...ljubim te

lomataš po bespućima...

Doktor
~Sanjicino*slculence~
~Sanjicino*slculence~

Godine: 38

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...i mi dizemo casu u ime nekog nama posebnog ...
- Tvoje zdravlje...
- Srecu, ljubav & uspeh...

Danas na Tvoj Dan smo sa tobom u mislima ....

Zelim ti zdravlje najbolje da te prati ....
Sunce svakim danom sve vise da te greje i ispunjava tvoje dane bas onako kako ti zelis ...
Neka ti Bog podari sve sto nemas, a zelis, i sacuvas sve sto ti je drago i imas...

Zelim ti ljubavi, srece i uspeha......
Predivni osmeh sa lica da nikada ne nestane, suze radosnice da ti stalno kvase lice & naravno bezbroj postova na forumu...

.....:::::Sretan Ti Rodjendan & Sve Samo Najbolje:::::.....

Toplica Milan
Banovan!

Balkanska korida
Balkanska korida

Godine: 52

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Senje - Cuprija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da si živa i zdrava i da slaviš još mnogo,mnogo rođendana uz ljude koje voliš.

† Gospode Isuse Hriste sine Boga živoga pomiluj mene grešnoga.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nastasenjka danas puni... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon