:: |
Autor |
Poruka |
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Evo i ja da potrazim nesto ,trebaju mi dve pesmice,ali posto moze jedna dnevno neka bude Ritam srca-Jovana.Hvala unapred.Pozzzzzzz
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
*Jovana* je napisao/la sledeće: | Ritam srca-Jovana. |
Ova pesmica ti je u muzickim zeljama!
Sutra, tj. subota, dobijas onu drugu, jer je pravilo takvo!
Ili na MSN-u, posto je imam!
Ali postavljam tek u subotu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala batice,pitala bih te ja preko msn-a da radi ,znala sam da imas,ali sta ces.Nema problema za drugu,ako mi ne proradi msn stavices je u subotu.Veliko hvala i jos veci poz i kiss za tebe
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Stavio sam ti i Prslook Band "Jovana" u zelje, vidim da si editovala post, verovatno jer si pesmicu dobila preko MSN-a, ali eto ipak stigla i na domacem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma ne,editovala sam ga jos one veceri jer sam trazila dve pesme,a moze jedna dnevno,kasno se setih pravila! Hvala jos jednom
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|