:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao druze,
fanatiku za dobra kola, pc igrice i fudbal, drago mi je da si sa nama, sto se boris da svako postuje pravila na ovom sajtu i sto si konacno stigao do prvih hiljadu postova!
Sad nisi vise forum dzanki, smes da biras sebi rank, a ja bi voleo da ostanes sa nama, da dalje budes aktivan i prisutan i da se druzis sa nama (sad sam te obavezao da skines MSN) i da nam budes veran u svakom slucaju!
Sve cestitke i najbolje od mene! 8)
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
E ljudi, Vi se stvarno super.Nemam reci zaista!
Ja nisam ni znao da sam postavio 1000-tu poruku da Sanjica to nije spomenula na radiju i cestitala mi
Sto se mene tice, meni je drago sto sam clan ovako lepog i super sajta i da se druzim sa ljudima kao sto ste Vi(Uprava i neki clanovi).
Ja cu i dalje nastojati da budem veran clan, da ne dovodim u pitanje svoj status i status drugih, pomagacu koliko mogu...
MSN nije nikakav problem, bice gotov veceras
Jugi, hvala ti jos jednom na ovom iznenadjenju jer si mi ti jedini cestitao direktno pismenim putem i ja to cenim zaista.
Ako Vam ikada zatreba neka pomoc oko necega, slobodno se obratite jer mogu mnogo toga da pomognem
Najbolji ste!
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master datum Ned Feb 26, 2006 9:49 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Cestitammmmm....)))) sve najbolje i samo napred...))) :zdravica:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
puno cestitke i od mene samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitke sve i od ja!!! :vezbe:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitke i od mene, nadam se da ce uskoro biti cestitka i za drugi sprat
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Rile sve cestitke!!!
Veoma cenim tebe kao osobu i tvoje postove i misljenja na PC igrama uvek citam sa interesovanjem i zanimanjem. Zato ti je trebalo da tako dugo dodjes do prvog sprata, jer ti je svaki post, ponaosob, kvalitetan. Zelim ti da se jos dugo dugo ovde zadrzis i drzis sa svim ljudima dobre volje, bravo!!
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Čestitke i od mene.
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Cestitka i od mene sve najbolje
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Cestitam Rileeeeeee !!!!
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Cestitam Rile, svaka cast, samo tako nastavi!!!
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Meni je mnogo zao sto nisam ranije Cestitao ali obaveze su obaveze.... Od srca cestitam i zelim sve najbolje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|