:: |
Autor |
Poruka |
Beli Mag Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jan 2006 Poruke: 16
|
|
da li neko zna kako da se zaleci skocni zglob a da ne treba da se odlezi par meseci ili da se piju antibiotici.
zaboravio sam da napomenem da je u pitanju povreda sa fudbala i da ne smem da pravim vece pauze. klupski terapeut samo maze sa nekim mastima ali to nije dovoljno.
@edit by pinkie
sve je ovo moglo u jednu poruku
|
|
|
|
|
|
steva87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 101 Mesto: VELIKA PLANA
|
|
trenirao sam rukomet i povredio sam koleno na jednoj utakmici. morao sam da ga operisem i sada kada sam se oporavio razmisljam o povratku na teren. jos uvek se dvoumim na taj poduhvat. pored rukometa ja sam dj u par diskoteka, tako da ne ocekujem neku pouzdanost i nemam bas sjajnu motivaciju da se vratim. pitao bih vas sta da radi??
|
_________________ stevan ivanovic |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
treniram kosarku i donedavno sam imao velikih problema sa desnim kolenom...Imao sam devijaciju hrskavice...........na moju srecu pauzirao sam samo mesec i po....u subotu sam odigram moju prvu utakmicu posle povrede i na moju srecu odlicno sam odigrao
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
masti samo ublazuju bol....mislim da bandaziranje zgoba moze biti od pomoci..i da se trudis da sto manje opterecujes zglob barem neko kratko vreme..i barem onda kada nije neophodno opterecivati ga...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
mrbakero Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Dec 2004 Poruke: 330 Mesto: Beograd
|
|
samo terapije i nista vise
|
_________________ Love Don T Let Me Go !!!! |
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
lezi i ne mrdaj,i onda počni sa tjelovježbom nakon 2 mj
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
ajdin bega Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 40 Mesto: sarajevo
|
|
mislim da terapije mogu dosta pomoci
|
_________________ kamaco |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
ja imam problema sa koljenom vec neke 4 godine, naidje period i umirem od bolova! isao i na terapije, i sve, ali nista to nije...
sad bi tebi sto si otvorio temu preporucio da stavis malo H2SO4 i da vidim kako ce reagovati... ako ti bude bolje javi...
|
|
|
|
|
|
mosha Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Apr 2004 Poruke: 23 Mesto: Novi Sad
|
|
Problem kod takvih povreda je sto stalno moras paziti da ne povredis to isto mesto i kada povreda prodje i lakse opet dodje do povrede na tom mestu nego prvi put
|
|
|
|
|
|
vecaveca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jan 2006 Poruke: 35 Mesto: Sarajevo
|
|
ja sam u teretani povrjedio rame i evo pola godine i jos me nije proslo
|
|
|
|
|
|
colonel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2004 Poruke: 223 Mesto: Srbija
|
|
Bez terapija cete teko u skorije vreme da se oporavite. Nadjete nekog sportskog lekara, odete na pregled i covek vam da terapiju( magnet, struje, laser.....). Ja sam se na rukometu dosta povredjivao i prosao sam mnogo terapija! Nema bolje stvari.
Bio je dobar lekar na banjici, u sportskom centru! Ne znam da li je jos tamo!
|
|
|
|
|
|
PanjeviMC Iskusni član
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752
|
|
slažem se s colonelom..bez terapije nista...
jako dobra ti je kriomasaža jer djeluje analgetski i smanji oteklinu...prije utakmice zalediš zglob i bandažiraš...trebalo bi barem upola ublažiti bol...
|
|
|
|
|
|
|