:: |
Autor |
Poruka |
andrejko Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Maj 2004 Poruke: 748 Mesto: Nis
|
|
Za devojke: Da li mislite da je to i dalje romanticno i da li bi ste tim gestom bili odusevljeni ili izbalmirani?!
Za momke:Serenada: da ili ne?!
|
_________________ Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.
Da mi neko da 3 dana da cepam drva, 2 dana bih ostrio sekiru.
Poslednja prepravka: andrejko datum Uto Jan 17, 2006 10:58 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sizerska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 97 Mesto: Beograd
|
|
naravno da mislim da je to romanticno, malo je momaka koji bi to ucinili zarad ljubavi neke devojke. Bila bi odusevljena takav momak bi mi ukrao srce u trenu.
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
meni bi iskreno bilo malo smesno od mog decka...jeste romanticno ali od nejga bi mi bilo smesno...
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
rikardo1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 48
|
|
Zavisi od situacije. U gradu je uglavnom nezgodno.... Mislim, da bi se culo npr. na 12. spratu, dreka koja bi morala da zameni pevanje, vise ne bi bila romanticna
|
|
|
|
|
|
nora kovacevic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 69 Mesto: pancevo
|
|
danas je vecina romatnicnih stvari prerasla u ne sarmantnu patetiku..serenada moze ali pod odgovarajucim uslovima..znaci recimo..Dubrovnik...stara talijanska kuca...romanticna terasa..i momak koji zaista zna da peva....
|
|
|
|
|
|
sizerska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 97 Mesto: Beograd
|
|
cekaj sad oces da kazes da ako si u gradu ne postoji mogucnost da ti neko izjavi ljubav i na taj nacin daj molim te. Ljubav se moze serenadom izjaviti i na 20 spratu sve se moze kada se hoce ,samo je bitno da li zaista zelis i imas li kefalo.....
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Definitivno da...da bi ispoljio svoja osecanja covek mora svasta da radi...pa i serenada je jedna od tih stvari
|
|
|
andrejko Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Maj 2004 Poruke: 748 Mesto: Nis
|
|
Sto se tice zgrade tu se slazem sa sizerskom. Iskusio sam (mada istina je da promuknes, a mozda popijes i koji lavor vode...)
|
_________________ Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.
Da mi neko da 3 dana da cepam drva, 2 dana bih ostrio sekiru. |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
ne...to mi se ne svidja....prelepi buket ruza i romanticna karta mi puno vise odgovaraju....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Jeste lepo al i ja mislim, da bih se popiškila od smeha, kad bi moj nešto takvo uradio, ma da bi mi se svidjalo:)
|
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Mislim da bi mi jako prijalo ali bi me u svakom slucaju bio blam od komsiluka.Mada ljubav i romantika mogu i na drugi nacin da se pokazu!!!
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
zasto da ne..svaka cast onome ko se u ovako izopacenom drustvu usudi na tako nesto
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|