:: |
Autor |
Poruka |
DJCROMA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 3
|
|
Cao , samo sam hteo jednu pesmu posto sam Dj ali vidim da nazalost moramo imati 50 poruka ...
nije losa ideja ali ima osobe kao ja koje ne pricaju puno
dali bi neko mogo da mi da jedan link za ovu pesmu?
Le Durango - 03 - Sinoc si me ljubila
Inace sajt vam je super
i prvi put da vidim sajt koji ne trazi pare za download
hvala u napred i pozdrav svima
edit by ComiX - sledeci put stavi svoj nick u naslvu poruke, takva su pravila
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Ovo je mesto gde se linkovi ne dele, ako neko hoce moze tu pesmu da ti posalje na mail ili da je zasluzis postepenim angazovanjem na nasem sajtu.
|
|
|
|
|
|
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Imam ja pesmu,ajde ako hoces ostavi mail da ti je posaljem!
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
|
|
|
*Jovana* je napisao/la sledeće: | Imam ja pesmu,ajde ako hoces ostavi mail da ti je posaljem! |
Ej hvala ti puno; ima masu sajtovi za download ali stvarno ovu sam pesmu jedino ovde nasao
DJHOUSE93@HOTMAIL.FR
|
|
|
|
|
|
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Poslato.....
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobio sam
hvala ti
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|