:: |
Autor |
Poruka |
tajmahal Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jan 2006 Poruke: 60
|
|
Drage moje zanima me koliko ste ljubomorne, kako se osecate kad vas dragi ode u provod bez vas, da li imate potpuno poverenje u njega...?
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Nikada nisam ljubomorna. Uvek znam na cemu sam i nemam razloga da brinem o tome sta decko radi kada nismo zajedno. Isto kao sto ja izlazim sa svojim drustvom i on izlazi sa svojim. Ne znam sta tu nije normalno.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Bili* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 161
|
|
Nisam ni ja, volim potpunu slobodu i dajem je. Ljubomora me guuuusiiiii
|
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
ja sam ljubomorna ali do neke mere, ja mislim....kad ode sa drustvom, ne poludim bas...al moj dragi je bas bas ljubomoran
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja nikada nisam ljubomorna,jer ljubomora na neki nacin znaci i nedostatak poverenja...ako ja osecam ljubomoru sto ce on izaci sa drugovima,razmisljam da li ce upoznati nekog ili nesto slicno,onda je to ujedno i znak da nemam dovoljno poverenja u njega...a osnov za vezu je osim ljubavi i poverenje...a gde ima ljubomore,nema poverenja,a gde nema poverenja,nema ni veze...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
mariolina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 13 Jun 2004 Poruke: 84
|
|
Nisam ljubomorna, i smatram da je to najgora bolest od koje neko moze da boluje! Poverenje je osnova veze, a ako on zeli da me prevari nikakva ljubomora i kontrola ga nece sacuvati. U ostalom sto jedna moja komsinica rece "nije sapun, ostace i za mene"
|
|
|
|
|
|
black69_angel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 31
|
|
imam ja povjerenja u svog dragog...ali ipak sam dost ljubomorna...ali ne pokazujem to...
|
_________________ black69_angel |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
nisam ljubomorna ako za to nemam razlog.. pa sta ako ode u provod sa drugovima? kao mi nikada nismo otisle nigde sa drugaricama bez njega? i ako hoce da te prevari prevaricete kod svoje kuce... za to uopste nije potrebno da ode od kuce...
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Nisam ljubomorna kad izadje sa drustvom.Ne brinem se.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Ja sam ljubomorna, mada mi ne smeta kad moj muz izadje sa drustvom pa ni sa drugaricama mi ne bi smetalo. Al sam za neke druge gluposti ljubomorna. To kod mene nije ni u kom
slucaju izraz nepoverenja u njega,nego jednostavno nesto zensko u meni,sto reaguje na
neke pomalo cudne situacije
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
nikolinna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
ja nisam ljubomorna ni malo,mislim da to smara i gusi do jaja,cak i kad imam nekog tipa koji je ljubomoran brzo ga otkacim.Mislim da ljubomora moze dosta da odbije
|
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Naravno da jesam malo ljubomorna kao i svako,jer po meni svi smo na neki nacin ljubomorni! Onaj ko kaze da nije verovatno ne zeli to sebi da prizna,mislim da svima nama nekada prija ljubomora nese drage osobe jer nam tada pokazuju koliko im je stalo do nas.Naravno ako je sve to u normalnim granicama.Ne nemam nista protiv da moj dragi izadje sa svojim drustvom jer imam poverenja u njega!Kada budem videla drugacije ....popricacu sa njim i resiti stvar!!!
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|