:: |
Autor |
Poruka |
H@usto® Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 182 Mesto: Human Mind
|
|
Posto sam se raspitivao, ovamo onamo, nista posebno nisam saznao, ali sam se zbog cene ipak odlucio na Neobee, za koji trebam da se prijavim sutra-prekosutra, zato sto mu je FLAT jeftiniji. Ali pre no sto to uradim, recite mi, sta vi mislite, da li ima veze ko vam je provajder, ili je nebitno, bio ovaj ili onaj?
|
_________________ Ne ide mi potpis preko tastature... |
|
|
|
|
ifrit Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 3
|
|
jednostavno sve samo t mobile i nemreš fulat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sta li si ti sad napisao ovde... Nista ne kapiram, posle 5 minuta desifrovanja.
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Covek verovatno nije iz Srbije pa zato malo zbunjujuce prica...
Pa uzmi ili NeoBee ili SezamPro...to su navodno 2 najjeftinija mada za kvalitet svi daju prednost EUnetu s cime bi se i ja slozio samo opet tu igra ulogu cena...
poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
kiki-riki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 155
|
|
Мој другар је сад увео АДСЛ од Неообее-а па ћу вам за пар дана рећи какав је 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I ja sam se prijavio za Neobee, ali ih nema da dodju. To me za sad nervira. Kada budu namestili, i ja cu vam javiti kako funkcionise. Hvala svma. Pozz...
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ma prijavio sam se i ja za Neoobee i nejavljaju se.
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
GiGimix je napisao/la sledeće: | Ma prijavio sam se i ja za Neoobee i nejavljaju se. |
Slab je neobee sto se tice javljanja i obecanja...probaj ponovo da ih zoves ili zovi SezamPro!
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
kiki-riki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 155
|
|
Ма сви су мање више исти јер је адсл тек дошао и није све како треба испитано па свима дође до некаквих испадања и слично
|
|
|
|
|
|
Herros Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 147
|
|
SezamPro je bezobrazan.Zasto ....zato sto platis najeftiniji flat ,ali zato protok je toliki da na 56K mozes da ga probijes za 10 dana.Znaci nerealan.Beotel nisam siguran da li naplacuju protok .....ali cene su im konkretne.Mislim ljudi se zalete kad vide ne znam sad 1500 din 128/512KB/s .....da ali protok jebe.E sad imate i Beogrid koji vam daje 1MB/1MB za 1060 Dinara ,ali protok je 1 GB ...pa sad ocenite.Verat ne naplacuje protok i jeftin je ,e sad dal valja ne znam.
|
_________________ Just be what you are..... |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Znam njih dosta koji su na neobee i ne zale se. On je koliko mi je poznato najjeftiniji. Tako da ti njega preporucujem.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|