www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Devojke sta mislite o papucarima?
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
tastatura1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Dec 2005

cuba.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 12:39 am    Naslov poruke: Devojke sta mislite o papucarima? Na vrh strane Na dno strane

1.Dakle devojke, interesuje me sta smatrate pod terminom "papucari"?
2.Da li je dobro biti papucar ili ne?
3. U kojoj meri je potrebno biti "papucar" i u kojim situacijama?
4. Da li bi mogle biti sa papucarima?

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 6:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znas sta mislim o papucarima? Hocu i ja jednog, hocu i ja jednog. Evo obecajem da cu cijelu godinu biti dobra djevojcica ako ce mi Djed Mraz donjeti jednog.

Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Okt 2004
Mesto: negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim papucare. Pod tim smatram onog muskarca koji je u fazonu 'kako ona kaze', a to nikako ne volim. Treba da se zna ko je musko!!!!

amela2hot
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Skoplje

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 11:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U zenskoj prirodi je da vole muskarce koji su svoji...tako da ja ni ne razmisljam o papucarima...a ko su oni? To je malo komplikovano za objasnit...

maja_bogdan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A tipovi koji nisu sposobni nista sami uraditi,smotani i slicno

Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 2:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahahaha, dajte mi jednog ODMAH! Very Happy

Ma papučari su prava stvar, obožavam da budem glavna... Laughing 8)
Ali nisam ja te sreće, uvek nađem nekog izrazitog balkanca... Wink
Papučari, dobro došli ste u svako doba! Laughing

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

gilence
Princ bez konja - stara garda
Princ bez konja - stara garda

Godine: 46

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 2:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drage dame, covek je pitao, a Vi niste definisale, "sta znaci papucar?"?
Da li je dzentlmen papucar?
Da li je kmeza-pekmeza papucar?
Da li je privrzen covek Vama papucar?

Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 4:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Papučar znači čovek koji sve, ama baš sve povlađuje svojoj devojci, i koji dopušta da ona odlučuje o svemu i koji joj uvek popušta i koji sve čini za nju...i koji njoj prepušta glavnu ulogu u vezi!
To nikako ne znači da je on kmeza-pekmeza, već samo da uživa u svemu gore navedenom...Džentlmen ne mora da znači da je papučar, već jednostavno neko ko ima manire, a papučar je ipak mnogo mnogooogo ekstremniji slučaj...Privržen može biti svako na ovaj ili onaj način, ali, kao što sam već rekla, papučar je sve to samo u mnogo većim granicama...
Dakle, papučari, dobro došli ste! Wink

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 4:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oko definicije papucara se slazem sa Lilly...Razlika je u tome sto je takvoga ne bih zelela kraj sebe

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo jednog klasicnog objasnjenja pojma o kojem govoris Wink
Mnogi se slazu sa cinjenicom da se karakter stice tokom zivota interakcijom sa drugim clanovima drustva. Drugi misle da se recimo tvrdoglavi ljudi jednostavno rode i da drustvo nema nista s tim. Sta je tacno stvarno ne znam, ali znam da kada su u pitanju devojke postoje 3 vrste muskaraca.

U prvu grupu spadaju muskarci-lovci. Mozda ce nekom ovo zvucati cudno, ali ovi pripradnici muskog pola su non-stop u potraznji za novim devojkama, mladjim, lepsim, seksipilnijim. U pocetku nisam hteo da verujem da ovakvi muskarci postoje (mozda zato sto nisam jedan od njih), ali posto sam upoznao par pripradnika ove kategorije odmah sam promenio misljenje. Koje su njihove osnovne osobine? Dosta su drustveni i non-stop su u pokretu. Vole da su u centru paznje. Mozete ih primetiti u drustvu jer non-stop komentarisu devojke oko njih i naravno pricaju svoje "lovacke" price. Naravno, nemaju uopste problema sa startovanjem devojaka i vrlo lako prebole svako odbijanje.

Drugu kategoriju cine muskarci-papucari. Ovo je verovatno kategorija sa najvecim brojem clanova. Ovi muskarci jednostavno cekaju da se stvari dese spontano. Nikud ne zure i veliki su optimisti. Njihov moto je: "Ako je sudjeno da se desi, desice se." Devojke jednostavno prolaze pored njih a oni toga nisu ni svesni. Propustaju prilku za prilikom. Cesto imaju problem da zapocnu razgovor sa devojkom, i uvek imaju izgovor zbog cega se nista nije desilo.

Ovo su dve vrlo opste grupe, ekstremi, i zbog toga postoji i treca grupa, neodlucni muskarci. Ovi momci ne mogu da odluce sta hoce. Vrlo cesto ih mozete videti kako pokusavaju da budu muskarci-lovci, ali i papucari. Nekada su dobri lovci, a nekada su i odlicni papucari. Ova grupa je prilicno brojna, ali zato i vrlo retko spominjana.
preuzeto sa krstarice

e sada...sta ja mislim o papucarima...hm..ako govorimo o ovoj definiciji ovde, onda ona i nije tako losa..mada mislim da radije kada se govori o papucarima misli se na momke koje povladjuju devojkama koji im dozvoljavaju da one vode vezu...hm..zar to nije ono sto vecina devojaka zeli za sebe..da da da.kad je tudji muskarac u pitanju onda je papucar..a kad je nas, onda on samo kroz to izskazuje svoje postovanje prema neama jel da Rolling Eyes Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Poslednja prepravka: pinkie datum Čet Mar 16, 2006 3:00 pm; ukupno izmenjena 1 put

_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Papuchar za mene je onaj, koji sve uradi samo da zadovolji svoju bolju polovino, i to u svim situacijama, ma da se to njemu sviđa il ne. Onaj tko se nikad ne posvađa, za kojeg je uvek sve šta kaže ona zlatno, tko bi sve uradio sama da je ona sretna. Ja bih se dosadila sa takvim i brzo bi ga otpikala. NE volim ja takvo......treba mi netko da može da me stavi ne realno tlo kad mi to treba, makar bio malo grub. A ne netko za kojeg ču bit savršena....ko što ne postoji savršenstvo na muškoj strani, ne postoji ni na ženskoj.

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

likovi koji nemaju svoju licnost koji postupaju kako im se kaze u svemu slusaju sta im je receno kako sta da urade, poslusne kmeze..........meni nisu interesantni ti likovi.
ja i moj decko uvek nadjemo kompromis.......
jednaki smo u svemu niti je on glavni a ni ja ........... sve sto je njemu dozvoljeno i meni je .......... i ta veza mi bas odgovara........ a neki papucar kod koga bi sve bilo kako ja kazem ne treba mi ni u kom slucaju, otkacila bi ga prvi dan

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> Devojke sta mislite o papucarima? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon