:: |
Autor |
Poruka |
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Secate li se ove grupe, koja je nekad krljala estradom, jedna od mojih omiljenih grupa iz tog perioda, secate li se Ljube i Huse?
Sta mislite o ovoj grupi? Da li ste je nekad slusali?
Da li je jos uvek slusate? Koje su vam omiljene pesme?
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Ja ih se secam i dosta sam ih slusala ranije...mada i sada volim da odslusam po neku pesmicu...Ljuba se bas dugo nije pojavljivao nigde,a Husa se cesto pojavljuje na tv-u i skoro je pevao ovde na jednom splavu...omiljena pesma mi je "Kisa"...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
I ja sam ih volela kad sam bila mala...
Volela sam pesme "Ognjište", "Opsesija", "Snegovi dolaze", "Snežana", "Kiklop"...ma ima ih puno!
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Evo da i ja odgovorim na svoja pitanja 8) , obozavam Beat Street, slusao sam ih i kad su bili popularni, a i sada ih slusam svakodnevno. Omiljeni album "Pevacu i kad molitve ne vrede", omiljene pesme na prvom mestu Robija, Opsesija, Linija zivota, zatim dueti sa Draganom Mirkovic Samo jedan sat, Kazi mi...
|
|
|
|
|
|
colosos Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac
|
|
SLushao 90tih, SNegovi dolaze, Opsesija, Kafana, Oslobodi me su nezaboravni hitovi, shteta shto su propali i raspali se.
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Citat: | shteta shto su propali i raspali se.
|
Stvarno steta, ova grupa je bas mnogo obecavala, puno hitova, dobrih albuma... Kako narod kaze "Sve sto je dobro, kratko traje". 8)
|
|
|
|
|
|
rimidalv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 115
|
|
naravno da se secem pa i dan danas to mi je jedna od najboljih grupa, mislim da je pesma ''gde si ti '' najbolja mada i ''opsesija ''je tu negde
|
|
|
|
|
|
lookitj Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263
|
|
Kao mali sam obozavao tu grupu, ali sad se skoro i ne secam nijedne njihove stare pesme , samo one sto je nastala kad su Ljuba (je l' se on bese ozenio Ellom B u "48 sati svadba"?) i Husa otisli iz grupe, "Ognjiste". E ona je super!
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Citat: | je l' se on bese ozenio Ellom B u "48 sati svadba" |
Jeste, majku mu...
|
Poslednja prepravka: Beat_93 on Pet Jan 13, 2006 12:36 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Secam se samog pocetaka te grupe i znam da sam su neposredno pre izdavanja svog prvog albuma isli sa Draganom Mitkovic po turnejama. To je uslovilo da su oni kasnije imali i dva dueta "Kazi Mi" i "Samo jedan Sat". Kasnije su imali nekoliko simpaticnih pesama ali po meni je najbolja "Ognjiste"koju ne znam dali su izvodili svi skupa ili su se tada vec i raspali?
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Album na kome se nalazi pesma Ognjiste, Ulice, je poslednji album Beat Street-a, tada su se ja mislim vec raspali , a bili su extra grupa!!! 8)
|
|
|
|
|
|
peca1989 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 199 Mesto: ***SRBIJA***
|
|
uf ja obovozam beat streat i dalje ih slusam, ali one starije, ove nove nemam zelju da ih slusam
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|