:: |
Autor |
Poruka |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Zasto nas misljenje drugih ljudi toliko tangira?
Narocito u vezama,misljenje druga ili drugarice,o nasem partneru....i koliko to u stvari utice na nase razmisljanje?!!!!!
|
|
|
|
|
|
DzudzusNeoplantus Veštica
|
Godine: 57
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 1894
|
|
E, draga moja, to jos niko nije uspeo da objasni. Ni psiholozi ni istoricari. To ti je tako od pamtiveka. Jednostavno, pomislis da neces obracati paznju na to sta drugi misle, da neces dozvoliti da utice na tebe i tvoj odnos prema nekom tebi bliskom, kazes da ces furati svoju pricu, a onda... Useli se crv sumnje i pocnes nesvesno da tudje misljenje i tudje stavove reflektujes na svoja najdublja osecanja, primetis mrlje i senke, pocnu kolebanja u tebi. I sve bi to nekako da potisnes, da zivis svoju pricu, da se ubacis u svoj film, al crv je sve dublje zagrizao i nesvesno osecas da te je naceo. Ali, mislim da je u pitanju to sto smo svi mi socijalizovana bica i sto je nase okruzenje sastavni deo, ponekad i naseg karaktera. Tako da svaka tvrdnja ili savet tipa: ''Ma zivi svoj zivot, boli te uvo sta drugi misle'' i sl. tome samo jedna nacelna samoodbrana od svakodnevnog zivota, al slabo pali u praksi. I tako to slatka...
|
_________________ Danas je prvi dan ostatka tvog zivota!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Mene nikad nije zanimalo misljenje drugih jer ja najbolje znam sta ta osoba znaci i kakvu ulogu ona ima u mom zivotu...
Ali se ponekad i obistinilo sta su mi rekli
|
|
|
|
|
|
DzudzusNeoplantus Veštica
|
Godine: 57
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 1894
|
|
E, pa u tome i jeste stos, kad se nekad necija tvrdnja obistini, pa onda poces da sumnjas. Iskustvo je cudo!!! Napravi od nas sumljicavce i skeptike. A, slazem se da generalno zaista ne bi trebalo da nas interesuje kojekakva buranija sa svojim komentarima i inteligentnim zakljuccima. Ponekad tu ima dosta bednih faktora zavisti, ljubomore, malogradjanstine isl.
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
ne interesuje me sta drugi pricaju,dok ne vidim svojim ocima
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
E dok budemo slusali druge necemo daleko dogurati...uvek volim da kazem:Sama pala-sama se ubila!!!Pa nek prica ko sta hoce....
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
biser Veštica
|
Godine: 65
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 3903 Mesto: Beograd
|
|
Ma ničija žvaka ne može da promeni mišljenje koje imam o nekome, pod uslovom da ga poznajem, naravno. Ako mi taj neko nije mnogo bitan u životu, svejedno mi je šta se o njemu/njoj priča. Ako je priča o nekome meni dragom, onda vadim oči sagovorniku koji loše govori o meni dragoj osobi.
Zaista mi je malo važno mišljenje drugih. Postoji par osoba do čijeg mi je mipljenja zaista stalo, za ostale...tja
|
_________________ život ti je sinko srećom prolazna pojava... |
|
|
|
|
|
|
|
Zalosno u svemu jek da nam neko kaze nesto u sta nezelimo da verujemo,a na kraju se obistini...
A sta mislite o tome?
|
|
|
|
|
|
Crnooka bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 28 Okt 2004 Poruke: 22
|
|
valjda kad smo nesigurne u sebe i nase misljenje, onda
trazimo masovno misljenje
|
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
auuu to u mene strasno utice, onda razmisljam kao luda.
ali na kraju uvek uradim to sto mi srce kaze a ne sta drugi govore.
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
ne interesuje me sta drugi govore.....sledim svoju intuiciju i svoje srce...pa kud puklo....
|
|
|
esc Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
Nimalo neutice. Bolime kur*c sta ljudi mise o mojoj devojci(koju trenutno nemam). Meni se svidja i to je najvaznije.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|