:: |
Autor |
Poruka |
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
treba da prebacim oko stotinak mpg fajlova u nekompresovani avi ili sa divx kompresijom ali sa avi ekstenzijom. krenuo sam da prebacujem 1 po 1 ali trebace mi 2 veka. da li postoji program za masovno konvertovanje. nije problem ako se dugo prebacuje, samo da ja ne moram da se bakcem oko toga.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Odes u Total Commander ---> selektujes fajlove ---> Odes na meni Files ---->Multi-Rename Tool, stavis da ti menja extenzije i u polju Search for: stavis extenziju koja je sada (mpg) a u polju Replace with stavis onu extenzuju koju zelis (avi) ---> I odes na Start.
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Covek pita da konvertuje video a ne da preimenuje fajlove... vidi, mislim Virtual Dub da moze to da radi, opcija batch ili tako nesto....
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
|
|
@Zoran_Karavla
Pa nije bas pitao kako da "konvertuje" ali je nazvao temu "konverzija 100 mpg-ova u avi-e (kako najbrze)", ili ovde mozemo govoriti o dva pitanja....Kad smo vec kod toga definisi rec "prebacim". Moj odgovor kako da preimenuje fajlove radi znaci ako samo extenziju preimenuje fajlove mpg ili mpeg u avi taj film, clip... ima da radi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stankowsky je napisao/la sledeće: | da li postoji program za masovno konvertovanje. |
Dakle hoce da konvertuje, ne da preimenuje 100 fajlova iz mpg u avi. Nema nikakve logike zasto bi neko tako nesto hteo uopste da uradi
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
|
|
Pa zar nije brze preimenovati nego konvertovati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeste, isto je tako lakse i wav preimenovati u mp3, txt u doc, ili jpg u gif, ali to i dalje nije to sto treba da bude.
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
resih problem pomocu virtual dub-a. ima neku funkciju job control...
hvala momci.
p.s. preimenovanje nije isto sto i konvertovanje, a meni je bilo potrebno konvertovanje.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
|
|
nenadmorpheus je napisao/la sledeće: | Moj odgovor kako da preimenuje fajlove radi znaci ako samo extenziju preimenuje fajlove mpg ili mpeg u avi taj film, clip... ima da radi. |
Tebi je trebalo da to bude brzo, a znam da je brze "preimenovati" nego konvertovati ali bilo kako bilo.
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
nenadmorpheus je napisao/la sledeće: | nenadmorpheus je napisao/la sledeće: | Moj odgovor kako da preimenuje fajlove radi znaci ako samo extenziju preimenuje fajlove mpg ili mpeg u avi taj film, clip... ima da radi. |
Tebi je trebalo da to bude brzo, a znam da je brze "preimenovati" nego konvertovati ali bilo kako bilo. |
Preimonovati i konvertovati NIJE ISTO!!!
Kao sto tije Zoran objasnio, ako preimenujes test.wav u test.txt, neces dobiti notepad fajl.
Mozes da promenis ime babu u zabu, ali baba je i dalje baba.
Tako ti je isto i sa mpeg i avi!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
nenadmorpheus Just me
|
|
|
Makro ti si mogao da ne napises ovaj post ali ipak jesi, tako da je tu kraj price.
|
|
|
|
|
|
zabafrom123 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 2
|
|
ja koristim dr divx ima opciju batch jobs,poredjas sve u niz i sve je ok