:: |
Autor |
Poruka |
jelenaa12 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Dec 2005 Poruke: 25
|
|
sta mislite o ovoj devojci, koja po meni ima i vise nego dobar glas???
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Jelena ima andjeoski glas, zadovoljstvo mi je shto sam imala priliku da je slusham uzivo, bez mikrofona, bez muzichke pratnje,...njen glas chini da se najezite & zadrhtite...
Jako mi je drago shto napreduje, , shto saradjuje sa kvalitetnom ekipom, shto je stigla dotle dokle je stigla & gura napred!!! Takav talenat treba da bude (i bitje) na samom vrhu,
Pored svega, ona je jedno krajnje prizemno & skromno stvorenje & jako inteligentna devojka.
Narochito mi se svidja njeno izvodjenje izvornih narodnih pesama, nashih & stranih (npr. rumunskih), kao i njene pesme u saradnji sa 'Biber'-om.
Samo napred, (fax) koleginice,
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
mrsic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Nov 2004 Poruke: 119 Mesto: Novi Sad
|
|
Mislim da je super, ali bas i nema srece...
Nije uspela da ode na Evroviziju zbog klanova koji su se pravili, a ona nije na tako nesto navikla...Jos uvek je neiskvarena i neiskusna, nije kao ostali na estradi...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ima neverovatan glas, ali mi se nijedna njena pesma ne svidja. Mnogo mi se vise dopada kada peva tudje.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
fenomenalan glas....pesma jutro je trebala da ide na evroviziju
|
|
|
excelpagems Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2005 Poruke: 74
|
|
sta da kazem. sramota je ko nas je prosle godine predstavljao na evroviziji... oni seljaci... jelena ima super glas... i mislim da je trebala da ide na evrviziju a i joksimovic je super pesmu uradio...
|
|
|
|
|
|
shecky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 86 Mesto: Beograd
|
|
Jelena je jedna od retkih domacih pevacica koje cenim i postujem, stvarno ima prelep glas. Sve najbolje joj zelim !
|
|
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
jelenaa12 je napisao/la sledeće: | sta mislite o ovoj devojci, koja po meni ima i vise nego dobar glas??? | Ima odlican glas,malo etno...Bas mi se dopada kako pjeva,nadam se da ce uskoro izdati cd
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Ima dobar glas, pjesme nisu bas neke. Ali svako svoj ukus.
|
|
|
|
|
|
elgrande Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 129 Mesto: Косовска Митровица
|
|
Odusevljen sam njenim vokalnim sposobnostima dok mi se njene pesme ne dopadaju...
|
|
|
|
|
|
bokidj Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 62
|
|
Odlican glas kao i pesme, nadam se da ce nastaviti u etno fazonu da peva, ok joj stoji i pop kao u pesmama "Rano da verujes" i "kad ne bude tvoje ljubavi" ali mnogo mnogo bolje etno...
|
|
|
|
|
|
mirjanica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 57
|
|
jelena tomasevic ima savrsen glas,dobro izgleda i mogla bi da postigne sjajnu karijeru
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|