:: |
Autor |
Poruka |
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Kako javljaju neki mediji novo pojačanje KK Partizan je američki igrač Vontigo Kamings.
Bivši igrač vršačkog Hemofarma igraće u Partizanu do kraja sezone. On je u svojoj karijeri dve godine nastupao za NBA tim Golden Stejt Voriors, a iz Hemofarma je otišao pred početak plej ofa Super lige u sezoni 2004-2005.
28-godišnji Kamings je od 1999. do 2003.godine igrao za Golden Stejt Voriorse i Filadelfija Sikserse, a 2004. godine seli se u Evropu i prelazi u Virtus iz Bolonje. Za Hemofarm je u Goodyear ligi prosečno ubacivao 10,5 poena za 24 minuta na parketu, a u ULEB kupu u drugom krugu je za minut više postizao 11,5 poena po meču.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
On je, ja mislim, presao pre nekih 10-ak dana u Partizan.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Mozda je samo trenirao tj. bio na probi a danas su to zvanicno objavili. Mozda sada i pobedimo jos koju utakmicu u Evropi a SCG liga je nasa.
|
|
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
Još jedan "perspektivan 28-godišnjak"
@igor-bp
To da je SCG vaša liga znamo svi već godinama . Pred sam početak iste Partizan će da kupi još minimum 3 pojačanja (Belošević-Nešković-Juras ) i nema vam premca
|
|
|
|
|
|
Aca 85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 72 Mesto: Karaburma
|
|
pravo pojacanje,jos jedan igrac i titula je nasa
|
_________________ Volim rodnu grudu jer takav je red,nikad ne zaboravi ko ti je bio DJED . Lepo nam je reko Sveti Sava : Samo Sloga Srbina Spasava . |
|
|
|
|
vedrancar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 66 Mesto: SUBOTICA
|
|
Ipak je ispalio partizan posto nece doci
|
_________________ RADIKALNO BOLJE |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|