:: |
Autor |
Poruka |
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Kakva su vasa misljenja o njoj i njenim pesmama? Da li je slusate? Koja vam se pesma najvise svidja?...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Ksendza mi je malo puno umisljena...Umislila da je ribetina, da je najpametnija na svetu, da zna da igra..Ali ljudi, ona po meni uopste nema veze sa igranjem, cini mi se da ona ima svoju skolu igranja ali ona pojma nema, niti ume da uhvati ritam, niti ima neke normalne pokrete, sve neke bezveze, ko da se sama sa sobom biiip na sceni...Al dobro...Glas nema nikakav...bar po meni...a od njenih pesama volim da cujem " Svidja mi se on" i " Mirises ko neven"...Slatka jeste, zgodna jeste...Malo joj je ruzno od kada je stavila silikon u usne...a koliko sam mogla da zakljucim po njenoj prici, nema grama mozga...toliko...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
tomislav horvat Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...
|
|
ne slusam ju ali ju zato gledam
|
_________________ Lepo naslepo, te tvoje usne stranca
ma, lepo do bola kad pokupis neznanca
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti |
|
|
|
|
vujo91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Jan 2005 Poruke: 115
|
|
otprilike je tamo.. neznam imate li onaj video kad je prekrstila noge... a kamera to zumirala... i ops... ona bez gacica!!! ccc...
|
_________________ Idem šorom, i šutiram kamičke..
Svi već vide da sam željan.... rakije Ličke |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Njena muzika mi je ziv smor!
Jedino pesmu 'Skorpija' mogu da slusam, jer mi se dopada. Sta se izgleda tice, nema puno sta da se kaze. Ona je definitivno jedna od najlepsih zena na prostoriji Srbije i Crno Gore, ali isto toliko mi deluje uobrazena. Na njene koncerte idu sigurno 90% muskarci a to ne da bi je slusali, vec samo da bi je gledali... no, i to cini 'zvezdice' uspesnim.
PS: Ako neko zeli da vidi jos vise ovakvih slika, neka klikne ovde , momci uzivajte!
|
|
|
|
|
|
colosos Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac
|
|
Odlicne njene pseme iz 2004-e su, znaci mega hitovi, Jugo poslushaj:
Xenia 2004 - Mozda Se Ne Probudim
Xenia 2004 - Zid
Od ranije pre skoro 10tak godina ima jednu RAP stvar, po meni njena najjaca, imao sam je na kaseti, nacicu je, pa javljam naziv, mozda neko moze da nadje.
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Njena muzika je smorcina, jednio pesma "Mene ne zanima to" nije losa!!! 8)
|
|
|
|
|
|
milanche_81 Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323
|
|
Ima dobre noge, ali loshe pesme
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
|
darko.swiss Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jan 2006 Poruke: 9
|
|
Bolja je bila riba prije.... bez pumpanja usana i grudi. Sad mi lici na neko cudoviste. Nije bas najpametnija, malo ko da je skrenula s uma... A pesme joj nisu cemu mada su i te pesme bolje od nekih drugih, ono... nista posebno, neka je na estradi ali nije sad nesto...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ide mi na nerve iskreno...ne znam zasto..jeste riba ali pesme i stil i ponasanje...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
boze sacuvaj...ponasanje joj nije ni za pijacu, a sto se izgleda tice bila je riba vrh vrhova pre ovih silnih operacija...napumpana usta, grudi...ni bleda senka onoga sto je nekad bila
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
lazaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 29
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|