:: |
Autor |
Poruka |
mrsic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Nov 2004 Poruke: 119 Mesto: Novi Sad
|
|
Sta mislite o Nemanjinom transferu u Manchester?
Meni je jako drago da otisao da igra u tako veliki klub, a sad je samo pitanje hoce li stvarno i igrati, bojim se samo da ne dobije priliku kakvu i zasluzuje...
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ja mislim da ce da uspe u Engleskoj iako neki misle da bi u Italiji verovatno bolje procvetao. Mislim da mu engleski stil odgovara, jer i u Rusiji ne igraju mnogo drugacije. Uostalom ne verujem da bi ManU dao 15 miliona evra tek onako i da su ga dugo 'studirali'. Koliko ja znam je Alex Ferguson trazio jos jednog kompletnog igraca za odbranu a u Vidic-u ga sigurno nasao. Bice on uspesan tamo, jer je mnogo talentovan i igra stalno na istom (dobrom) nivou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tu si u pravu, sto bi dali tolike pare da im greje klupu...
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Nadam se da ce bit stud odbrane. I vrijeme je vise da neki veci klub kupuje nase igrace. Svi nam mladi odose po Rusiji.
|
|
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Sad je najvaznije da igra jer priblizava se prvenstvo sveta a on nam je stub odbrane.
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Vidiću 50.000 funti nedeljno?
Mančester junajtedu je bilo toliko stalo da obezbedi potpis Nemanje Vidića, da je Spartaku platio 2,5 miliona funti više nego što je trebalo, spekulišu engleski mediji. Prema ugovoru, Vidić je, kojeg očekuju pregledi u Engleskoj do kraja nedelje, mogao je da napusti moskovski klub uz obeštećenje od 4,8 miliona funti. Saznaje se da je Mančester u poslednjem trenutku podigao ponudu na 7,2 miliona kako bi sprečio odlazak srpskog internacionalca u Fiorentinu.
Prema vestima iz Italije, Fiorentina razmatra mogućnost da kod FIFA podnese žalbu, navodeći da su sa Vidićem potpisali predugovor, uz platu od 25.000 funti nedeljno.
Mančester junajted je sada privatno vlasništvo i klub nije obavezan da javno objavljuje finansijske transakcije. Ali, prema nepotvrđenim vestima sa "Old Traforda", Vidić će imati nedeljnu platu, uključujući bonuse i nagrade, oko 50.000 funti. Rio Ferdinand je na čelu "platnog spiska", sa prihodima od 120.000 funti nedeljno.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
I ja mislim da ce dobro napredovati u Engleskoj jer decko igra odbranu samo tako.Uz Ferdinanda ce biti mozda najbolji igrac odbrane Mancestera.Samo, da mu lova ne udari u glavu pa da se decko ne isfolira i tako se upropasti.Nadamo se da nece.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
|
|
|
E bas to, da se malo ne zanese...
Ali ipak mislim da je Nemanja pravi momak, s obzirom kako je do sada razmisljao u karijeri...
Mogu samo da kazem da ce biti oslonac nase raprezentacije...
|
|
|
|
|
|
Aca 85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 72 Mesto: Karaburma
|
|
On je najbolji defanzivac na svetu. Samo ja mislim da bi mu bilo bolje u Liverpulu .
|
_________________ Volim rodnu grudu jer takav je red,nikad ne zaboravi ko ti je bio DJED . Lepo nam je reko Sveti Sava : Samo Sloga Srbina Spasava . |
|
|
|
|
a991245 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2006 Poruke: 23
|
|
Uspece u Engleskoj. Mislim da je pravi tip defanzivca za Premier ligu - visok, stamen, dobar u duelu i skok igri! Uspece garant!
|
|
|
|
|
|
baya Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
Drago mi je sto nasa zemlja ima fudbalera u takvoj ekipi kao sto je ManU. Nadam da ce igrati uz Ferdinanda a ne sedeti na klupi i ako bude standardan u ekipi mislim da na svetskom u nemackoj ce mo imati jos bolju odbranu!!!
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
Nemanja ce da caruje Engleskom i Evropom u narednim godinama. Takav je kvalitet da moze da igra u bilo kojem timu i bilo kojoj ligi. Dobar potez Manchester -a.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|