:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Imam bivseg decka sa kojim sam bila jako dugo. Veza se zavrsila sa necim sto ja ne mogu a i necu da oprostim. Sad imam drugog decka, ali bivsi non stop nesto preti, vredja i tako to. Pricanje sa njim nije resenje, decko odustaje. Blokirati ga, nije resenje, decko je najveci hacker na svetu. Sta uraditi?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Ja sam već jednom pisao na sličnoj temi...
Ponašaj se normalno,odustaće sam (valjda)...
A ako ne odustane zamoli nekog dobrog prijatelja (može i više njih)
da popričaju lijepo s njim...
Stvarno ne kontam takve likove,kako im nije jasno kada je nešto gotovo...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Takvi su prava napast
Tesko takvi odustaju valjda kad SAMI uvide da treba oladiti mozda se udalje inace tesko urazumiti jer oni sto zacrtaju to mora i tako biti, ali nazalost nema nista silom tako da pre ili kasnije (bolje pre po svih) moraju se pomiriti sa realnoscu a to je da je gotovo i da ide svako svojim putem, da je bilo sta je bilo, uz bilo i proslo.
Normalno se ponasati, ignorisati, ne davati nikakvog povoda i sl.
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
|
|
Pojedine stvari se jednostavno samo silom mogu riješiti.
Upoznat sam sa sličnim slučajevima uznemiravanja.
U tim slučajevima korištene su sve metode u koje se ne ubraja sila,
kako nije bilo uspjeha,sila je bila neizbježna...
Naravno daleko od toga da te nagovaram na nekakvo zlo,
ali ako to potraje,vjeruj mi da se nećeš dobro osjećati...
Ako magarac vidi da ne reaguješ na pretnje,može lako početi u djelo da ih sprovodi...
A ovo "najveći hacker na svijetu",uzeću kao šalu.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
|
Prica nikad nije bila opcija, ne odustaje...smara me do bola
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
|
|
Pa onda batine,svaki magarac je tvrdoglav ali glava popušta kad dobije motku po njoj...
Ne znam koliko je to ozbiljno ali...nekada je potrebno zatražiti i pomoć
i od onih kojima su takvi i slični bijednici svakodnevni posao...
|
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
|
Ali on ne zivi u istoj drzavi kao ja...zato je problem jer ne mogu nista...
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
i bre *Mayche* ljudi ti pomazu... a ne mozes ni normalno objasniti svu situaciju... nije ovo spanska serija... da svaki put saznajemo nesto novo
mozda bi mogla bolje opisati... sta, kako
|
|
|
|
|
|
Ovako, bili smo zajedno 8 godina. On zivi u srbiji a ja preko bare. Raskinuli smo jer me je udario. Udario me je jer sam mu rekla da pusim cigare. Od tada on ne odustaje, zove me u 3 ujutru na fixni, salje poruke...preti...i tako dalje.
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
moje misljenje... Da ispricas sve novom decku/// da rasmotrite sve detaljno... i da reagujete zajedno
A kako... vec je bilo spomenuto... nema veze sto je daleko... izlaz se uvek nadje...
ZAJEDNO
|
|
|
šamar Iskusni član
|
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Ali on ne zivi u istoj drzavi kao ja...zato je problem jer ne mogu nista... | Ovako, bili smo zajedno 8 godina. On zivi u srbiji a ja preko bare. Raskinuli smo jer me je udario. Udario me je jer sam mu rekla da pusim cigare. Od tada on ne odustaje, zove me u 3 ujutru na fixni, salje poruke...preti...i tako dalje.
E jbg sad,pa smarate preko net-a i telefonom...???
Mislim da sama znaš odgovor na pitanje...
Reci mu nek odj***, da mu je polni organ jako mali, da nije nikakav u krevetu i da si našla boljeg od njega.
TakođeR mu reci, da ćeš se pomiriti s njim kad počne da puši 23 kutije cigareta dnevno (ili nešto drugo)...
I to mu ponavljaj svaki dan,budi luđa od njega 100x...
Ako ti ponestane ideja samo javi...
|
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahahhahahaha obozavam ovo sto si rekao za cigarete hahaha oj boze
Da, kao sto rekoh, zove me na fixni u 3 ujutru, i to ne bi bio problem da ne budi moje roditelje i tako to.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|