:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Evo, napokon si jedan korak do 20 000. Mozda cu da si uzmem malo slobode i pretvoriti ovo u jaaaako osobnu cestitku. I pokusati ti pokazati koliko mi znacis, i koliko mi je drago što si dio ovog foruma.
Znam da si jako posebna osoba, i to jos mnogo ljudi ovdje vidi.
Nisi samo meni pomogao da me usrecis, nego i druge svojim vedrim i iskrenim raspolozenjem.
Jako si pozitivna osoba, i zavoljela sam te od kad si me cak u onoj pricaonici «štitio», i bio cool frajer. 8)
Uvijek si za mene bio drukciji od svih. A možda ne samo za mene, vidio si i sam koliko osoba se trudilo da ti budeš nazad na forumu i koliko te gotive.
Ti sam znas kako sam ja dosla na forum, i kako sam ostala. Ti si me zadrzao. I nije mi zao, i mislim da cu ostati ovdje koliko god mogu, a i tebe natjerati da ti ostanes ovdje koliko god je to moguce.
Jer si kao voditelj (bas sam objektivna 8) ) za mene najbolji, kao moderator najpravedniji, a kao decko si najsavrseniji. I jedna kompletna osoba si...
19000 nije mali broj, a nije ni mali broj zvijezda kolikoo ima na nebu, a nije mali broj opsega moje ljubavi!
Samo tako nastavi, nece ti trebati jos mnogo do zvijezda, a zelim da me onda vodis sa sobom Andjele...
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Dozvolite da se obratim.
Gospodine Jugovicc, pa to je fenomenalno. 19000 (slovima devetnaest hiljada/tisucca).
Od "iskusnog korisnika" kumche sve najbolje, ili kako vecc za veoma fer i cool moderatora i dj crni zmaj!!! 8)
moja malenkost
kumche
|
|
|
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
Tvoja devojka je rekla skoro sve , ja samo da dodam puno je tu posla (volonterski) napravljeno hvala ti (i sto si se vratio na portal) , naravno cestitka za 19-i sprat za sada najvisi, i uspesan pohod ka 20-tom,21-om,30-tom itd....
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
BabyG:
Grrr ubicu te!
Raznezila si me samo tako, a znas to!
Hvala ti na ovome... drzacu ovu cestitku duboko u mom srcu!
I ja tebe jako lolim!
kumche
Hvala lepo na lepim recima!
Vidim da se prvi put upisujes na cestitkama i to bas meni, i bas sam happy!
Samo ti ostani tako vredan i aktivan na forumu!
bpejic
Hvala i tebi! Znam da si veran slusaoc naseg radia i rado ti ispunjavam muzicke zelje jer si uvek pristojan, povucen i ljubazan. Pozdravi idu tvome sinu i tvojoj zeni!
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 & DJ_IGGY
Grrrr ne podnosim ove emocije!
Kumo/vi, ja samo vracam ono sto od vas dobijam... postovanje, respekt, podrsku i pre svega vase prijateljstvo. Uvek ste tu, kad mi je lose da me nasmejete, pogotovo ti Kumo i kad vidis da je Jugo tuzan, ides na radio i pustis neke dobre pesme i odma imam osmeh do usiju. Srecan sam sto vas imam kao drugove (a i kolege i kumove) i volim vas!
A tebi i tvom dragom zelim prelep odmor dole, da se i za mene lepo provedete za novaka i Bozic, da mi se vratite zivi, zdravi i jos srecniji nego sto ste sad (ali Kumo misli na zastitu :lolj: ) i da se sto pre vencate! Zasluzili ste tu srecu!
Vi ste glavni razlog sto sam i dalje clan i moderator na forumu, i dok je vas, bice i mene!
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Jugo, druze alal ti vera!
Meni bi bilo tesko i da brojim do 19000 a covek je iskucao toliko postova. To je nesto i za svaku pohvalu. Kao svog novog prijatelja i humanog coveka zelim ti uspeha u daljem radu i uredjivanju ovog sajta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ComiX
Hvala lepo!
Znam da me vojis!
Nego, kad budem u SCG ce da ludujemo samo tako!
|
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
19 000 svaka cast Jugo... nesto vise od mesec dana si se pre mene registrovao a stigo do 19 000 sprat... jos malo pa cu na 4 000 sprat da se popnem
samo tako nastavi doguraces daleko sve cestitke od mene 8)
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
hehehehe citam ja cestitku od baby g i nigde ne vidim da pise jugovic i reko ko je sad lavlje srce...i reko kako ce jugovic da podnese da procita ovo i onda vidjoh po postovima da se ipak radi o jugovicu koji me ignorise:P
pa nek ti je sretno
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Jugo,sve cestitke od mene... svaka ti cast....;)zelim ti sve najbolje... da napises jos mnogo postova,da budes jos dugo sa nama ovde... hvala ti na svemu... a,evo i da nazdravimo svi zajedno...
|
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Svaka cast majstore, sve najbolje ti zelim,
i tebi i onoj crnoj braciki koja te toliko voli
Lako je uz toliku ljubav kucati toliko postova
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|