:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Eh pa draga Pinklady, niko nije ovo primetio ali meni ne izmakne nista!
Cestitam ti na broju postova, a jos vise na vremenu koje provodis ovde na sajtu, sto se svaki dan redovno sa nama druzis, sto si tu kad drugi spavaju i sto ti je ovaj forum postao tako drag!
Nadam se da ces nam dugo verna ostati Miss Smart i da ces jos vise vremena da provedes ovde!
Sve cestitke i najbolje od mene!
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Jugoooo,moram da priznam,ovaj forum mi je bas,bas,bas prirastao za srce... trudim se kada god mogu da dodjem,da se druzim i pisem... pocela sam i da pevusim... hehehe...ja zelim tebi,Jugo,da se zahvalim,na podrsci i pomoci,na svemu..HVALA TI,Jugo... takodje,zelim da se zahvalim svim ostalim adminima i moderatorima sto ovaj forum postoji...i svima ostalima koji dolaze ovde i druze se sa nama...
I jos jedno NAJVECE HVALA,mojoj seki,koja je uvek uz mene,koja deli samnom i srecu i tugu,ali vise srecu... i nadam se da ce uvek biti srecna,vesela,zaljubljena i uvek,uvek,uvek nasmejana... Veliki pozdrav i KISS...Pinklady...
Evo,donela sam nesto da svi zajedno nazdravimo...
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ne zelim da idem u off-topic i tako to, ali ...
Ako si pocela da pevusis, snimi to molim te i posalji mi pa da stavim na sajt! Mozda i ja snimim novu pesmicu i krenemo sa Zvezde Domaceg.de 3!
U svakom slucaju, ne trebas da mi se zahvalis. Svako po zasluzi, a dosta si dala ovom forumu, i to je ostalo zapazeno, ne samo sa moje strane!
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene i samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
velika(i od srca) cestitka i od mene..u zadnje vreme , narocito, citam i pratim tvoje postove i moram ti reci da me tvoja zrelost, ozbiljnost i uopste tvoj karakter odusevljavaju i da mi je jako drago da ovde ima ljudi kao sto si ti..svaka cast i samo napred
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve najbolje i do mene PiNkLaDy zelim ti jos mnogo mnogo postova na de i druzenja sa nama
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
bravo PiNkLaDy sae cestitke od mene samo tako nastavi
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
|
|
hvala vam puno,puno,puno svima od srca,zaista... divno je biti ovde i druziti se sa vama.. i ja se nadam da cemo se jos dugoooo druziti i pisati postove... hvala vam od srca jos jednom...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Cestitam!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
|
|
hvalaaaaaa,bree....
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Svaka cast ruzicasta
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | I jos jedno NAJVECE HVALA,mojoj seki,koja je uvek uz mene,koja deli samnom i srecu i tugu,ali vise srecu... i nadam se da ce uvek biti srecna,vesela,zaljubljena i uvek,uvek,uvek nasmejana... Veliki pozdrav i KISS...Pinklady... |
Chestitam ti, seko moja, od srca, iz dushe, , chestitam ti na tome shto si dospela na 2. sprat, shto si postala moderator ovog NAJ site-a, nashe druge kutjice, , chestitam ti na tome shto si takva kakva si, shto si moja seka,
Ljubim te & grlim, draga moja, ti znash da ti ja zelim sve shto i sebi zelim svakodnevno, svakominutno, svakosekundno...i kad nisam-s tobom sam, ...Josh jednom, chestitke & pozdravi od mene, svaka chast, sekoOoOoOo...KISS da pukne BASH & najsladji poZzZzZz za Domaci.de,
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|