www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da ste nevidljivi.........
Strana 1, 2, 3 ... 37, 38, 39  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 11:32 pm    Naslov poruke: Da ste nevidljivi......... Na vrh strane Na dno strane

Da mozete da budete nevidljivi, bar na jedan dan, sta biste prvo uradili?

Evo ja, konkretno, otisla bih kod bivseg, i pustila neku nasu zajednicku pesmu, i posmatrala mu lice, dok je slusa, da vidim da li me je zaista zaboravio, kao sto tvrdi......

sta cu....... Embarassed

" I know the way to fuck them all...."

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 21, 2005 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi opljackala banku, kupila otok, i kidnapirala Jugovica i dovela ga na taj otok.... Rolling Eyes

daracbubamarac
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 21, 2005 1:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Otisao bi do cure, da vidim koliko puta pogleda moju sliku tokom dana, onda bi i ja opljackao banku (ali ne onu koju je opljackala vec BabyG Mr. Green ).

peca1989
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Jan 2005
Mesto: ***SRBIJA***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 8:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad bih bio nevidljiv leteo bih!!!!!!

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 33

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada bih bila nevidljiva,ja bih otisla u vladu ,sve njih bih vezala i pretil im smrcu(naravno ne bih ih ubila,samo bih ih uplasila)dok ne bi objasnili ko i zasto preti mojoj omiljenoj pevacici.,.....Nesto mi govori da politika ima neke veze sa svim tim.....

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da sam nevidljiva,odletela bih do mog voljenog,jer je daleko i ususkala se u njegov zagrljaj,poljubila ga i provela taj ceo dan uz njega dok magija ne pocne da prestaje...jer bi onda opet bila daleko od njega... Sad

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvukla bih se kraj nekog samo na trenutak...ne bi ni znao da sam tu...samo na tren, a onda bih mogla nastaviti dalje

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Godine: 40

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 5:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha pa ovako...opljačkala bih ne jednu nego 50 banki, usput pokrala sve moje omiljene radnje, (i par osoba pošteno izmlatila), a onda bih popila napitak od koga bih ponovo potala vidljiva i od para koje sam "nabavila" otišla sa jednom osobom na put oko sveta... 8)

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

LELICA17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 9:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bi zavirilia u mastu nekim osobama i pratila sta rade....hehe

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 76

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 9:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio bih vecita senka osobi koju obozavam .

NatasaI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: Amsterdam

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih ko i skoro svi opljackala neku banku onda bih otisla na mijestima koji nisu za mene. Dalje bi naravno cijelo vrijema gledala najlijepseg muskarca na svijetu! Laughing

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 76

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 8:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cuvao bih je od nasrtljivaca . Zamislite , neko pruzi ruku da je stipne , a ja ga pljesnem po njoj . Jadnik se obeznani i pobegne glavom bez obzira , jer oseti udarac , a ne vidi nikoga .

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Da ste nevidljivi......... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 37, 38, 39  sledeća
Strana 1 od 39

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon