:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Da mozete da budete nevidljivi, bar na jedan dan, sta biste prvo uradili?
Evo ja, konkretno, otisla bih kod bivseg, i pustila neku nasu zajednicku pesmu, i posmatrala mu lice, dok je slusa, da vidim da li me je zaista zaboravio, kao sto tvrdi......
sta cu.......
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Ja bi opljackala banku, kupila otok, i kidnapirala Jugovica i dovela ga na taj otok....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
daracbubamarac Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 263
|
|
Otisao bi do cure, da vidim koliko puta pogleda moju sliku tokom dana, onda bi i ja opljackao banku (ali ne onu koju je opljackala vec BabyG ).
|
_________________ We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold. |
|
|
|
|
peca1989 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 199 Mesto: ***SRBIJA***
|
|
kad bih bio nevidljiv leteo bih!!!!!!
|
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Kada bih bila nevidljiva,ja bih otisla u vladu ,sve njih bih vezala i pretil im smrcu(naravno ne bih ih ubila,samo bih ih uplasila)dok ne bi objasnili ko i zasto preti mojoj omiljenoj pevacici.,.....Nesto mi govori da politika ima neke veze sa svim tim.....
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
da sam nevidljiva,odletela bih do mog voljenog,jer je daleko i ususkala se u njegov zagrljaj,poljubila ga i provela taj ceo dan uz njega dok magija ne pocne da prestaje...jer bi onda opet bila daleko od njega...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
uvukla bih se kraj nekog samo na trenutak...ne bi ni znao da sam tu...samo na tren, a onda bih mogla nastaviti dalje
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Hahaha pa ovako...opljačkala bih ne jednu nego 50 banki, usput pokrala sve moje omiljene radnje, (i par osoba pošteno izmlatila), a onda bih popila napitak od koga bih ponovo potala vidljiva i od para koje sam "nabavila" otišla sa jednom osobom na put oko sveta... 8)
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
ja bi zavirilia u mastu nekim osobama i pratila sta rade....hehe
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Bio bih vecita senka osobi koju obozavam .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
NatasaI Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 177 Mesto: Amsterdam
|
|
Ja bih ko i skoro svi opljackala neku banku onda bih otisla na mijestima koji nisu za mene. Dalje bi naravno cijelo vrijema gledala najlijepseg muskarca na svijetu!
|
|
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Cuvao bih je od nasrtljivaca . Zamislite , neko pruzi ruku da je stipne , a ja ga pljesnem po njoj . Jadnik se obeznani i pobegne glavom bez obzira , jer oseti udarac , a ne vidi nikoga .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|