www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li treba napraviti groblje kucnih ljubimaca?
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
cipikus
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 9:42 am    Naslov poruke: Da li treba napraviti groblje kucnih ljubimaca? Na vrh strane Na dno strane

Vecina ljudi svoje ljubimce cuva u stanu ili u dvoristu i smatra ih "clanom porodice", ali nakon njihove smrti neki ih zakopavaju u shumi, bacaju u reku...
Pa posto sunam toliko verni i posto ih toliko volimo, trebali bi da im sagradimo groblje i da im se zahvalimo sto su nam ulepsali deo zivota.

Da li se neko slaze?

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm...pa baš i ne mislim da bi trebal da se napravi groblje za kućne ljubimce. Meni se to ne svidja. Ja sam imala macku kao kucnog ljubimca, i kad je krepala, tata je odnio u sumu i zakopao. A sad imam psica, i kad on krepa onda ce najvjerojatnije i za njejga isto da napravi.... Wink

RedStarGirl
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 08 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BabyG, ružan je izraz krepala Rolling Eyes . Mogla si barem da kažeš - umrla.

Naravno da treba napraviti groblje za kućne ljubimce i to pod HITNO!

Ja sam pre 10 dana imala odvratnu situaciju. Imala sam sredstva i volju da znam gde je grob mom prijatelju, ali nisam imala mogućnosti Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad . Da se to ne bi nikom više desilo priključiću se apelima Orke da se na teritoriji svake opštine odvoji plac za tu svrhu Exclamation Exclamation Exclamation

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 31, 2005 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako od nas je na drugaciji nacin vezan za svog kucnog ljubimca tokom njegovog zivota...neko vise, neko manje. Tako nesto poput groblja za njih bi trebalo da postoji! Mi koji smo jako vezani za nase zivotinjske prijatelje, naravno da ne bi voleli da ih jednog dana surovo samo bacimo u reku ili djubre. Ne bih imala srca. Ta zivotinja je bila uz mene 10-15 godina i ne zasluzuje da bude bacena kao neka stvar.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 4:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zar cemo morati i ribice da zakopavamo Shocked umesto kroz wc solju.
Koliko me pamcenje sluzi (mozda i gresim) u Svajcarskoj imaju groblje za zivotinje i to lepo uredjeno. Ako gresim, ispravite me.

Kod nas je to tesko uvesti, u nekim mestima nemaju mesta ni za gradjane, a kamoli jos za zivotinje.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

sneskaCA
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2005
Mesto: CACAK

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da to nije lose. I zivotinje su zasluzile nesto normalno, ipak je ruzno bacati ih u kontejnere ili nesto slicno.

nesanica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 06 Apr 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 06, 2006 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa normalno da treba. mozes jih zakopati i u sumi, ako nemas parcele, ali da bar napravis nesto, da izgleda ko groblje. zasadis neko cvece, drvo ili nesto...

boki1985
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 13, 2006 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako mene pitate, ja bih to uveo u zakonik! ma ne- u ustav!

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da bi trebalo, ne mozes kucnog ljubimca samo da bacis negde i da odes Confused

B_sane
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 17, 2006 10:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bi radje da nikad neumru. Sad lose iskustvo!

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dofinitivno bi trebalo!Ja sa sahranio sve moje kucne ljubimce koji su crkli.Kako da bacim u kontejner kada mi toliko znaci?

Dalua
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 06 Jan 2006
Mesto: Københagen

denmark.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 3:35 pm    Naslov poruke: zivotinjsko carstvo Na vrh strane Na dno strane

Mislim da kad bih bilo mogucnosti , ovde kremiraju i to platis ti i daju ti pepeo ali to kosta i mislim da je glupo drzati svog ljubimca u vazi na ormaru,,

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Da li treba napraviti groblje kucnih ljubimaca? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon