:: |
Autor |
Poruka |
blackvelvet111 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Dec 2005 Poruke: 82

|
|
Pošto sam načela temu da malo i kažem nešto o tome.Pošto volonterski radim u crvenom križu,onda se čovjek s dosta stvari u životu susretne, pa sad pitanje koje je meni postavila jedna cura me je nagnalo na razmišljanje.Spavala je s prijateljem, napili su se i nakon toga dusta nisu pričali, međutim u zadnje vrijeme opet su počeli prakticirati akve odnose, međutim on je sad našao curu, a ona je ostalapovrijeđena što mu je i rekla da se osjeća kao odbačena krpa.Moje pitanje je da li smatrate da se mogu osjećaji izbaciti i stvarno da m,ožete ostati prijatelji nakon što spavate skupa, i da li će vam se prijateljstvo održati na istoj razini ili će pak biti narušeno?
Meni ali to je moje mišljenje da je nemoguće razdvojiti emocije i da nebi mogla spavati s prijateljem jer jednostavno više nebi mogla s njim pričati onako kako sam prije, ali da čujem vas i vaša razmišljanja
|
|
|
|
|
 |
Shea Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292

|
|
Zeznuto ti je pitanje. Jako komplicirana veza, ta prijateljstvo s povlasticama. Da nadjes "prijatelja" koji bi bio samo to, prijatelj s povlasticama od samog pocetka, onda to ok. Ali, prijatelj s kojim se tek kasnije razviju povlastice...nema sanse.
Uradih to jednom. Pred 6 godina s jednim od najboljih prijatelja. On je godinama bio zaljubljen u mene, ja sam selila i opa....Dal se kajem- NE. Odselila sam tako daleko da se vec 6 godina nismo vidjeli. Da smo ostali blizu ne bi bilo lako.
Jos jedna takva veza u koju sam se ja uvukla je veza sa bivsim. Dogovor je da ostanemo prijatelji nakon veze. E pa nekako se te povlastice tu uvijek pojave. Em je nezdravo, em isprazno. Uzmes sex zdravo za gotovo. To uopce nije moje polje. Ali...zaleti ti se kad pocnes da razmisljas onim dijelom tijela ispod struka.
|
|
|
|
|
 |
blackvelvet111 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Dec 2005 Poruke: 82

|
|
znam da je pitganje zeznuto zato sam ga i postavila jer me zanima mišljenje drugih a ne samo mene, tako da idući put mogu neko objektivno mišljnje reči a ne u principu subjektivno
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
hm..zaista nezgodno pitanje..onog momenta kada legnes sa nekim..to vise nije prijatelj..vec ljubavnik.ja sam poznavala jednog tipa koji je takodje smatrao da je sasvim ok da eto s vremena na vreme legne sa prijateljicom...mislim bolje sa njom nego sa curom koju ne zna, pa jos i da zaradi neku bolestinu..i njemu je bilo sasvim ok da jutro posle toga svako ode na svoju stranu, i nastave druzenje do sledece prilike kada jedno od njih bude osetilo potrebu..pa cak i ako su u vezi sa drugim..ja to ne bih mogla..to boli..jer se htela ne htela vezes za tog nekog..mislim sex kao sex sta je ako nije ispunjen emocijama..zivotinjsko ispraznjavanje..a ja to ne umem..i nisam za to...jednostavno, jeste tesko, ali bi trebala da zaboravi na njega i na nekadasnje prijateljstvo..uvek ce medju njima ostati jaz...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
to uopste nije bilo lepo sa njegove strane...
|
|
|
|
|
 |
nina81 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!

|
|
Prijateljstvo se srusi cim se spustis dalje od drugarstva............i nije nikada vise isto znam to po sebi......i ta osoba ti nikada vise nemoze biti tako dobar drug......a sto je najgore, da osecas mnogo vise nego on a njemu je to samo tako malo......uzput.....i to je ono sto boli i rusi prijateljstvo!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
 |
Trooper Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jun 2005 Poruke: 22

|
|
Ne znam, ali mislim da kod mene to uopste ne bi promjenilo sliku prijateljstva...
|
|
|
|
|
 |
yeki Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd

|
|
Slazem se sa Trooper-om. Ni meni to ne bi uopste promenilo pogled na drugarstvo.
Medjutim,to je jako zeznuta stvar. Ako se nadju dve osobe, koje se vole kao prijatelji,tu su uvek jedno za drugog,i naidje period kad oboje pozele sex,sto da ne? Problem se javlja ako se jedno od njih zaljubi ili pocne ovog drugog gledati drugim ocima. Retke su osobe koje bi to uradile hladne glave, i nastavile normalno sa prijateljstvom.
I mislim da se takve povlastice trebaju prekidati kad jedno od njih nadje partnera.
Sve se moze uz dogovor i postovanje.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
 |
dejoni Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1376 Mesto: Nis

|
|
Opste je pravilo da zena stupa u seksualne odnose tek kad prorade emocije (sto je slucaj sa tvojom koleginicom). Medjutim,time se sve pokvari. Ne mogu oni nikad vise biti ni kolege ni prijatelji.Svemu je kraj.
Cuo sam jos puno takvih prica, i nikad ne mogu naci odgovar: da li vredi sve godine prijateljstva baciti u nepovrat zbog pola sata uzitka?
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
 |
|
|
|
 |
Shea Upućeni član

|
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292

|
|
dejoni je napisao/la sledeće: | da li vredi sve godine prijateljstva baciti u nepovrat zbog pola sata uzitka? |
Pa sad...za pola sata se i ne isplati. Ali....
|
|
|
|
|
 |
dejoni Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1376 Mesto: Nis

|
|
Shea je napisao/la sledeće: | dejoni je napisao/la sledeće: | da li vredi sve godine prijateljstva baciti u nepovrat zbog pola sata uzitka? |
Pa sad...za pola sata se i ne isplati. Ali....  | Ne,nije vredno ni za vise od pola sata zezam se. Mozda zavisi od osobe,ja ne bih mogao tako.
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
 |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Mislim da ne treba nikad ulaziti u takve odnose sa prijateljem jer kada se to desi tad ili ce prijateljstvo preci u nesto vise ili ce puci sto se i desilo u ovom slucaju.
Moje misljenje je znaci da prijateljsto i ljubav ne treba mesati,jer cak i da ono preraste u nesto vise nakon raskida gubite i ljubavnika i prijatelja...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|