www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ Moja draga CharmedS danas slavi rodjendan ~
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 12:00 am    Naslov poruke: ~ Moja draga CharmedS danas slavi rodjendan ~ Na vrh strane Na dno strane

Za neke od vas danas je jedan sasvim obican dan. Za druge je poseban jer slave slavu, Svetog Nikolu. A za mene, za mene je ovaj dan nesto vise od toga. Pogadjate zasto? Ako mislite da se radujem tome sto imam slobodan dan na poslu, niste u pravu Smile Danas je mojoj ljubavi rodjendan lover i zato zelim da i vi to znate i da slavite zajedno sa nama.

Tesko mi je sto danas ne mogu da budem kraj nje, da joj licno cestitam, obradujem je poklonom ali koristim ovu priliku dok ne dodje druga, ona prava, da joj uzivo pokazem koliko mi je stalo do nje.

Ljubavi moja, SRECAN TI RODJENDAN!!!

Zelim ti sve najlepse sto se pozeleti moze, pre svega puno zdravlja, ljubavi i srece, a kada toga ima, nista drugo nece biti tesko.

Nemoj da nam se menjas jer takva si najbolja, znas kako ti kazes, luda i opicena Wink a ja uvek dodajem i MOJA Embarassed

Spremio sam i ovu malu tortu ljubavi samo za nas dvoje, nadam se da ce ti svideti lover

A i ovo je za tebe srce moje lover

Nemojte da mislite da za sve vas koji ste pozvani da zajedno sa nama proslavite ovaj dan nema nista, ima ima Wink

Izvolite, posluzite se!

DA SMO ZIVI I ZDRAVI JOS 150 GODINA, A POSLE TOGA IDEMO IZ POCETKA Smile

Z I V E L I !!!

V O L I M - T E - Lj U B A V I - M O J A !!!

gilence
Princ bez konja - stara garda
Princ bez konja - stara garda

Godine: 46

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na ovako divne zelje, ja se samo mogu pridruziti.
Da ne ispadnem smesan, nepismen, neobrazovan i zatucan, ne bih napisao nista vise do "SRECAN RODJUS"!! Jerbo, posle prethodne, Nesine, cestitke, sve je... sitnica...

Uzivaj!!!!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja posle ovako divne cestitke ne znam sta da kazem, niti mogu da nadjem prave reci?! Rolling Eyes

Mislim da mogu samo ono da ti pozelim sto Nesa ne moze da ti pruzi a to je zdravlje i da nam dugo budes ziva, vesela i dobra dusa kao sto jesi.

Za sve ostalo ce 'mali sef' da se pobrine!

Srecan rodjendan Dado i sve najbolje iz srca ti zelim!

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 3:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja se pridruzujem cestitkama...Wink sve najbolje i da ti se sve zeljice ostvare...Wink)))

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

..::[ TuCko ]::..
~Brat Slatke Breskvica~
~Brat  Slatke Breskvica~

Godine: 36

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: Novi Sad/Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 4:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan rodjendan CharmedS i da budes zdrava i ziva jos toliko koliko si napunila pa na deseti Very Happy

Izvoli poklon 8)

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 8:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan ti rodjendan CharmedS i nek ti se sve zelje ispuni Mr. Green

~ivee~
crazy in love
crazy in love

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodjendan, puno srece, zdravlja, ljubavi (neso el si cuoo?!), i sve sve najbolje ti zelim.

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 8:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam svima ponaosob,na cestitkama i poklonima.Sta da vam kazem odkako postade punoletna juce,nesto se danas osecam drugacije,lepse,samo malo starije Rolling Eyes
Ljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubiiiiiiiiim vas bre sveeeeeeeeeee
I bas mi nedostajete svi ovih dana i jako mi je zao sto nisam tu kao nekada Sad
:redlips2: ziveli :pivopije: i jedan poseban.... :cmokcmok:

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodjendan dadooooooo!!!!!!!!!!! :redlips2: :redlips2:

zelim ti da svaki sljedeci docekas s nasim crvenim sefom Wink (ne mislim na duleta naravno...)

zivila ti nama :pivopije: :zelenaveca: :zelenaveca: :zelenaveca: :zelenaveca: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :rodjendan: :torta: :cvetic: :plesacica: :plesacica: :305: :305: :56: :142: :158: :wav:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~ Moja draga CharmedS danas slavi rodjendan ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon