:: |
Autor |
Poruka |
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Za neke od vas danas je jedan sasvim obican dan. Za druge je poseban jer slave slavu, Svetog Nikolu. A za mene, za mene je ovaj dan nesto vise od toga. Pogadjate zasto? Ako mislite da se radujem tome sto imam slobodan dan na poslu, niste u pravu Danas je mojoj ljubavi rodjendan i zato zelim da i vi to znate i da slavite zajedno sa nama.
Tesko mi je sto danas ne mogu da budem kraj nje, da joj licno cestitam, obradujem je poklonom ali koristim ovu priliku dok ne dodje druga, ona prava, da joj uzivo pokazem koliko mi je stalo do nje.
Ljubavi moja, SRECAN TI RODJENDAN!!!
Zelim ti sve najlepse sto se pozeleti moze, pre svega puno zdravlja, ljubavi i srece, a kada toga ima, nista drugo nece biti tesko.
Nemoj da nam se menjas jer takva si najbolja, znas kako ti kazes, luda i opicena a ja uvek dodajem i MOJA
Spremio sam i ovu malu tortu ljubavi samo za nas dvoje, nadam se da ce ti svideti
A i ovo je za tebe srce moje
Nemojte da mislite da za sve vas koji ste pozvani da zajedno sa nama proslavite ovaj dan nema nista, ima ima
Izvolite, posluzite se!
DA SMO ZIVI I ZDRAVI JOS 150 GODINA, A POSLE TOGA IDEMO IZ POCETKA
Z I V E L I !!!
V O L I M - T E - Lj U B A V I - M O J A !!!
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Na ovako divne zelje, ja se samo mogu pridruziti.
Da ne ispadnem smesan, nepismen, neobrazovan i zatucan, ne bih napisao nista vise do "SRECAN RODJUS"!! Jerbo, posle prethodne, Nesine, cestitke, sve je... sitnica...
Uzivaj!!!!
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
I ja posle ovako divne cestitke ne znam sta da kazem, niti mogu da nadjem prave reci?!
Mislim da mogu samo ono da ti pozelim sto Nesa ne moze da ti pruzi a to je zdravlje i da nam dugo budes ziva, vesela i dobra dusa kao sto jesi.
Za sve ostalo ce 'mali sef' da se pobrine!
Srecan rodjendan Dado i sve najbolje iz srca ti zelim!
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
I ja se pridruzujem cestitkama... sve najbolje i da ti se sve zeljice ostvare...)))
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
srecan rodjendan CharmedS i da budes zdrava i ziva jos toliko koliko si napunila pa na deseti
Izvoli poklon 8)
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
srecan ti rodjendan CharmedS i nek ti se sve zelje ispuni
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
~ivee~ crazy in love
|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...
|
|
sretan rodjendan, puno srece, zdravlja, ljubavi (neso el si cuoo?!), i sve sve najbolje ti zelim.
|
_________________ ... prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan ... |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Hvala vam svima ponaosob,na cestitkama i poklonima.Sta da vam kazem odkako postade punoletna juce,nesto se danas osecam drugacije,lepse,samo malo starije
Ljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubiiiiiiiiim vas bre sveeeeeeeeeee
I bas mi nedostajete svi ovih dana i jako mi je zao sto nisam tu kao nekada
:redlips2: ziveli :pivopije: i jedan poseban.... :cmokcmok:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
sretan rodjendan dadooooooo!!!!!!!!!!! :redlips2: :redlips2:
zelim ti da svaki sljedeci docekas s nasim crvenim sefom (ne mislim na duleta naravno...)
zivila ti nama :pivopije: :zelenaveca: :zelenaveca: :zelenaveca: :zelenaveca: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :rodjendan: :torta: :cvetic: :plesacica: :plesacica: :305: :305: :56: :142: :158: :wav:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|