:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Ima i onih kojima ga je jako tesko (gotovo nemoguce) dostici tijekom odnosa, pa ako imate ikakav koristan savjet...
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
nemam pojma i ja imam takav problem...
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Stimulacija G tocke od strane partnera? Diranje klitorisa tokom snosaja? Jesi li opustna s parnerom? Mijenjate li poze i trazite one koje u toku snosaja najbolje pasu?
I meni je osobno jako tesko svrsiti samo ako upraznjavamo "obican sex". Zato se dragi potrudi da prstima stimulira G tocku i sve za 5.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
verujete vi meni da ja jos uvek neznam gde je G tacka?
|
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
Shea je napisao/la sledeće: | Stimulacija G tocke od strane partnera? Diranje klitorisa tokom snosaja? Jesi li opustna s parnerom? Mijenjate li poze i trazite one koje u toku snosaja najbolje pasu?
I meni je osobno jako tesko svrsiti samo ako upraznjavamo "obican sex". Zato se dragi potrudi da prstima stimulira G tocku i sve za 5. |
G tacka je unutar vagine i tako je nemoguce stimulisati tu tacku ako si vec u toku odnosa. A stimuliranjem G tacka je orgazam drugaciji nego kad se stimulise klitoris.
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
|
|
Vestica je napisao/la sledeće: |
G tacka je unutar vagine i tako je nemoguce stimulisati tu tacku ako si vec u toku odnosa. A stimuliranjem G tacka je orgazam drugaciji nego kad se stimulise klitoris. |
G tocku je moguce stimulirati tokom odnosa. Mali jastucic pod guzu u misionarskoj pozi zaista pali.
Slazem se da je orgazam drukciji nego kad se stimulise klitoris, ali orgazam je orgazam. Sex je zabavan ali ipak volim da svrsim pri sexu. Ne vidim problem ako se partner potrudi te nakon obavljenog cina prstima stimulira G tocku. To je nesto sto obicno preferiram, ali razliciti ljudi, razlicite cudi. Ipak, ako ne proba kako ce da zna dali ce i ona voljeti.
A da ne pricam o onom ponosnom izrazu lica kod partnera kad svrsis po njemu u valovima.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
a kakav je osecaj kada ti stimuliraju G tacku?
|
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
ne znam vala ....nisam nikad dozivela, znam samo da je jakooooo mokro...kao da se upiskis...nek objasni Shea
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | a kakav je osecaj kada ti stimuliraju G tacku? |
Kako da ti opisem osjecaj?
Jak je, intezivan, ne mozes da izdrzis a ubila bi ga da prestane, da ne pricam o izvijanju tijela, onom divnom osjecaju ugode. Ja u obicno 90% slucajeva ejakuliram. Nakon toga tijelo se trese jos par minuta kao da me je netko prikopcao na struju. A onaj glupavi osmijeh s lica ne mogu da skinem cijeli dan.
Probaj, ne skodi probati. Kao da je tesko oprati posteljinu kasnije.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
pa mozda sam to i dozivela.. neznam...
jer to sto kazes izvijanje tela,divan osecaj ugode,da se posle jos neko vreme tresem.. to sam dozivela...
ali ono sa posteljinom nisam...
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Prebacila sam temu iz Njene sobe, iako samo zene pisu, nije mi bas za tamo.
|
|
|
sasaal Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 111
|
|
Pa i moja nekadasnja cura je imala slican problem... Ali nismo ga uspeli resiti i mislim da nam je i veza zbog toga pukla...
|
_________________ Red Star forever |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|