:: |
Autor |
Poruka |
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
Sta mislite o ovoj pevacici? Izdala je novi album....na sajtu imate i pesmu sa najnovijeg albuma....
pisite vas komentar.....
|
|
|
|
|
|
baloncica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Okt 2005 Poruke: 234 Mesto: divno mesto..
|
|
Ona mi je bas simpaticna i draga pjevacica!Obozavam njenu pjesmu sa starog albuma "Sad nastavi" A ova nova mi nije bas nesto posebno!Voljela bih da cujem i ostale pjesme...
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
" Emina je suptilna i kultivisana mlada zena, netipicna za ovdasnju estradu. Uskoro pocinje velika reklamna kampanja za njen novi album koji izdaje za "Sity Records". Potpisnik njenog prethodnog albuma je Hari Varesanovic a jedan od njenih vecih uspeha je plodna saradnja sa autorom Dinom Merlinom. Ona smatra da je njen najveci uspeh sto sada sama pise svoje pesme.
Tvrdi da je zaljubljena i srecna sa Mustafom - inace velikom zvezdom u Turskoj - jer je on razume i podrzava, jer su oboje javne licnosti... O njihovom vencanju u Turskoj se uveliko nagadja i izmislja. Emina, koja vec ima jedan brak iza sebe, kaze da ce vencanja biti ako njihova ljubav potraje...
Sa svojim bratom, koji igra kosarku za reprezentaciju Turske, savrseno se slaze. On joj je, kaze, uvek bio uzor, ali i velika podrska.
Mnogi je poistovecuju sa Penelopom Kruz, jednom prilikom su je u Zenevi cak presreli fanovi cuvene filmske zvezde. Emina kaze da joj to bas i ne prija, ali ne moze ni da joj naskodi ( a ako ne skodi, znaci da je korisno ). Suskalo se i o tome da treba da se oproba na filmu...
Za vreme boravka u Turskoj upoznala je dosta uticajnih i interesantnih ljudi i snimila nekoliko reklama. Tako je i privukla paznju inostranih medija. Dobila je ponudu da radi za inostrano trziste ali to jos nije realizovano... Gostovala je na nemackom MTV - ju u jednom sou - programu sa Paris Hilton i Sakirom ( hm fino drustvance :turn-l: ) i tako ih upoznala..."
(Iz casopisa "Glamur" )
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters!
Poslednja prepravka: Ludica_S on Sre Dec 21, 2005 3:41 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Ja jeeeeeedva čekam da konačno izađe njen novi CD, luda sam za svakom njenom pesmom sa prošlog albuma, prosto ne znam koja mi je najlepša...A i novom pesmom sam oduševljena...Što se tiče njenog izgleda, prelepa mi je, najlepša naša pevačica ubedljivo, tako jednostavna a opet posebna...Ma Emina je carica, i nek' krene više taj album!
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Super je pevacica svidjami se kako peva i super izgleda svidjami se njen novi album
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
veoma lepa zenska.....a i super peva...
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
daracbubamarac Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 263
|
|
Izgleda preeeeeedobro, a i jako dobro pjeva. Sve dobro mislim o njoj.
|
_________________ We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold. |
|
|
|
|
hajde Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 203 Mesto: Beograd
|
|
Bas je gotivim , najbolja i najuspesnija pesma joj je "Uzalud se budim".
Ali nije joj jos izasao album teodoramala
|
|
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Album je izašao KONAČNO! Svi trk u download!
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
lepe pesme ima i lepo izgleda, usne su bas
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
rimidalv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 115
|
|
realno devojka je prelepa
|
|
|
|
|
|
Lora75 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 46 Mesto: Bugarska
|
|
Emina je ljepa cura i ljepo pjeva. Dobar joj je novi album.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|