:: |
Autor |
Poruka |
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Evo o cemu se radi...imam Bearshare program...kada hocu nesto da skinem,automatski mi se kompjuter restartuje...sve normalno radi do trenutka kada treba da pocne da downloaduje...da li mozdda znate o cemu se radi? i sta da uradim da bi mi normalno skidao muziku itd..? Hvala puno unapred...
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Hm nije mi se tako nesto nikad desilo... koji windows imas? Od kad ti se to pocelo desavati? Da li si instalirala neki novi softver skoro? Da li ti se to desava samo sa Bearshare-om? Da li si skenirala za viruse? Spyware?
Probaj LimeWire [ www.limewire.com ] podjednako je dobar kao i Bearshare.
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
|
|
Imam XP...imam i antivirus na kompu i zonealarm...nisam nista instalirala...a Bearshare mi je radio ranije,pa sam ga bila izbrisala i sada kada sam ga ponovo skinula i instalirala,nece da downloaduje...nemam nista u kompu od virusa,a imam instaliran i spyware...mislim,ne znam da li postoji mogucnost da antivirus ili zonealarm blokiraju skidanje fajlova sa neta...ali kada ne skidam sa Bearshare-om,nemam problema da downloadujem bilo sta...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
dejanxp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 67
|
|
probaj Limewire - bolji je za muziku od BearShare, ali je Bearshare bolji za video.
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
PiNkLaDy je napisao/la sledeće: | Imam XP...imam i antivirus na kompu i zonealarm...nisam nista instalirala...a Bearshare mi je radio ranije,pa sam ga bila izbrisala i sada kada sam ga ponovo skinula i instalirala,nece da downloaduje...nemam nista u kompu od virusa,a imam instaliran i spyware...mislim,ne znam da li postoji mogucnost da antivirus ili zonealarm blokiraju skidanje fajlova sa neta...ali kada ne skidam sa Bearshare-om,nemam problema da downloadujem bilo sta... |
Probaj da iskljucis privremeno ZA, pa onda otvori Bearshare i vidi dal ce ti se restartovati komp... ali u svakom slucaju probaj i LimeWire...
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
|
|
Hvala vam puno...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
ZA pravi probleme u starijim verzijama ali koliko sam cuo ova najnovija je O.K.
Moguce da je Zone pravio problem, to nije nista novo kod ovog software-a.
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Kontam da ti je problem u tim programima koji skeniraju sve s neta i tako to...ili neki virus mada ga nemas
Probaj ponovo da instaliras BS...mada opet ne znam zasto bi bilo koji prog te vrste dovodio do RESTARTA kompa :S
Pozdrav
losmi200
|
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Nisam siguran, ali mi se cini da sam na nekom sajtu procitao da je Bearshare prepun raznih spijunskih programa, moguce da je to jedan od problema. Ne znam koji anti spyware program imas, ali jako cesto jedan nije dovoljan za zastitu. Nazalost, nisam koristio Bearshare, tako da ne mogu da kazem koliko je dobar za download, ali neces pogresiti ako instaliras neki drugi p2p program, kao sto je Shareaza.
|
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
dare_987 je napisao/la sledeće: | Nisam siguran, ali mi se cini da sam na nekom sajtu procitao da je Bearshare prepun raznih spijunskih programa, moguce da je to jedan od problema. Ne znam koji anti spyware program imas, ali jako cesto jedan nije dovoljan za zastitu. Nazalost, nisam koristio Bearshare, tako da ne mogu da kazem koliko je dobar za download, ali neces pogresiti ako instaliras neki drugi p2p program, kao sto je Shareaza. |
Dobro oko preporuka onda je najbolji DC++ ili WinMX.
I ja sam cuo to isto za BS ali sto sam to cuo i za Shareaz-u.....tako da ono..
Poz losmi200
|
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Da, dobri su i DC++ i WinMX. Shareaza 100% nema spyware, bas sam gledao na nekim sajtovima koji se bave time. Ima tacan spisak uglavnom poznatih p2p programa, sad me mrzi da trazim, ali znam da Shareaza nema. E sad, za Bearshare nisam bas siguran, mislim da ima, ali morao bih da proverim....
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
|
|
hvala vam svima punoooo...skinula sam limewire i on mi radi bez problema...a osim zone alarma imam i spybot,ad aware i antivirus...ali mi oni ne prave nikakve smetnje sa limewirw,osim kada je neki fajl "sumnjiv"...hvala vam svima na pomoci....
dare,nemoj da se maltretiras,ovo mi je za sada oki...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|