:: |
Autor |
Poruka |
Srculence101 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 135
|
|
Svako od nas ima uspomene iz detinjstva i iz grada u kome su odrasli.. odakle se pamte svoji prvi koraci.. prve reci.. svoja prva i prava prijateljstva.. ona mest tajna gde ste se igrali po blatu.. naucili kako da vozite biiklu.. i ostale stvarii. gde vam je srce stvarno ostaloo... gde su vam prve ljubavi ostale.. i gde bih ste se i danas secali onih posebnih momenata kad posetite to mestoo
Za mene je to Kragujevac!
a za tebe?
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
auh..ima iha jako puno..recimo da sam najemotivnije vezana za neki JUg nase zemlje..i tadasnje i sadasnje zemlje...tu sam prohodala, progovorila, nasla prve ljubavi, prve prijatelje...madasam nekako uvek bila vezana i za taj neki sever...ma ne mogu da izdvojim jedan jedini grad jer ih je bilo puno..inace sam emotivac po prirodi pa ne volim da "odvajam" ljude i gradove..ali recimo jug...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Shamira Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 251 Mesto: Minhen
|
|
...prva uspomena detinjstva....kad se setim i zao mi je da nezivim vise u tom gradu,
...ali secanja ostaju!
...za mene je Topusko mesto gde mi je srce ostalo!
|
_________________ I'm not a BITCH,
I'm the BITCH,
and I'm Miss "B" to you! |
|
|
|
|
mima__ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš
|
|
Moje srce je ostalo u mom gradu, u Nisu! I u mom selu u kome sam cesto provodila letnje raspuste (Kosancic kod Leskovca). Za mene su to dva najlepsa mesta na planeti! Volela bih da sam stalno tamo!
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa u Vladicinom Hanu sam odrasla, a druga mesta koja me takodje vezuju za mladost su Beograd i Pristina.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Do 13 godina u Pozegi,sad imam 14 ,pitaj me isto pitanje kad budem imala 20 i recicu ti:
U Pozegi i Portlandu,najbolje uspomene u Pozegi!!!
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
To su Doboj, Sibenik i München
Volim ta 3 grada najvise
i uvjek sam sretan kada sam tamo
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Pa nisu svi iz grada, ima neko i sa sela
Ruma, Indjija, Putinci, Sremska Mitrovica i dr.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Odakle si sele
devojano mlada?
Iz Srbije brale,
iz Krusevca grada!
|
|
|
|
|
|
pelesinjo Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG
|
|
Bolje receno iz sela Iloka tadasnje Krajine, ovdasnje Hrvatske, za mene ce uvek imati posebno mesto u mom srcu, i za cim cu najvise zaliti
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
U Beogradu sam se rodila, odrasla i sada zivim, i nadam se da nikad necu morati da ga promenim. U njemu ne zivim samo ja, vec i moja dusa. Sve najintenzivnije uspomene vezane su za njega, bilo lepe ili ruzne, sva secanja od mog rodjenja do sad. Mnoge ulice, parkovi, klupice, sve ima svoju pricu...prva simpatija, prva ljubav, poljubac, svadja...mesta gde smo se kao deca igrali...SVE je vezano za Beograd. To su najlepse uspomene koje svaki put kad prodjem tuda ponovo zazive i jednostavno cine deo mene. Da ne nabrajam sad najlepse letnje veceri u Beogradu, pogledi sa mosta ili bilo gde odakle se vidi panorama i svetla grada, najlepse zime kad sneg sve prekrije, miris godisnjih doba, miris ulica i reka, zvuk zvona crkve, tramvaja....Sve su to slike koje u mojoj glavi vec godinama stoje...i svaki put iznova se obnavljaju i odusevljavaju me sve vise...Sad mozda malo skrenuh sa teme ... sta cu kad sam emotivno vezana za moj Beograd
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
sneskaCA Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2005 Poruke: 104 Mesto: CACAK
|
|
Moje uspomene iz detinjstva dolaze iz Zlatibora, tamo sam zivela kao mala i te dane nikada necu zaboraviti.
|
_________________ Mozda nisu uvek pored tebe, mozda imaju probleme svoje...Bitno je samo da te vole, i da znas da pravi prijatelji postoje!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|