www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fakultet sa najvecim potencijalom?
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
acikec2006
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 12 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 12, 2005 11:05 pm    Naslov poruke: Fakultet sa najvecim potencijalom? Na vrh strane Na dno strane

Upisao sam Ekonomiju... ni sam ne znam zašto... hteo sam da odustanem, ali nekim čudom dao lov i ostao... svi mi kaži da kada završim taj fax da sam na konju... ja nisam toliko siguran...

Šta vi mislite, koja je diploma danas najtraženija i sa kojom se može otići u inostranstvo?

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 13, 2005 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moje misljenje (ponavljam moje misljenje) je da je na nasim prostorima najbolji fakultet elektrotehnicki. Da bi se taj fakultet zavrsio potrebno je malo vise (malo mnogo vise) od bubetanja. Hocu da kazem, da taj fakultet nauci ljude da misle, da se snalaze...sustinu, a ne samo sam posao. Zato i tu diplomu vrednujem najvise od svih ostalih, tj ljude koji je imaju.

Takodje, ne moze se reci da nisu trazeni ljudi sa tom diplomom...Cak suprotno! Koliko ja vidim jesu! A i priznat je u svetu...Matematika je matematika, fizika - fizika i programiranje - programiranje, bilo gde se nalazili u svetu...

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 14, 2005 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja studiram pedagogiju i svesna sam da tu bas i ne leze pare. Mislim da je danas psihologija veoma profitabilna pogotovo ako vas interesuje rad u masovnim medijima, marketingu, propagandi...

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 14, 2005 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam sto se para tice ali ja se divim ljudima koji studiraju medicinu.
stvarno mislim da je to mnooooooooogo tesko

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tesko.. ekonomija je dobra ali danas ima jako puno ljudi sa tom zavrsenom skolom,fakultetom... pitanje je dal ces se moci zaposliti...

Fernando Torres
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Zagreb - Tuzla

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

miskopisko je napisao/la sledeće:
Ne znam sto se para tice ali ja se divim ljudima koji studiraju medicinu.
stvarno mislim da je to mnooooooooogo tesko

Slazem se,medicina trazi mnogo mnogo odricanja,koliko ti samo vremena oduzme u zivotu da zavrsis medicinu,ali ja mislim da to nije dzaba da se isplati na kraju sav ulozen trud...

kapa do poda za sve sto studiraju medicinu

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ipak mislim medicina i racunarstvo..definitivno medicina uvek ima potencijal, vecito se razvija i prosiruje..a racunarstvo..pa eto gde nam je buducnost..i jezici u svakom slucaju Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

arni12
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 11 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da ste izostavili gradjevinarstvo.To je najtezi fakultet posle etf-a a i ljudi koji zavrse gradjevinu su isto trazeni.

banelazic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Mar 2005
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 10:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno moj smer na rudarsko-geološkom fakultetu. u pitanju je hidrogeologija, nauka o vodama, njjihovom sastavu i kvantitetu i njihovoj eksploataciji.

leggy
Samuraj
Samuraj

Godine: 47

Datum registracije: 24 Nov 2004
Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico

mexico.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 22, 2005 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedna vrsta strucnjaka je najtrazenija trenutno na svetu: elektromagneticari...
Jako komplikovana, teska oblast i jako malo ljudi je voli...

BlueLady
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da osobe koje studiraju informatiku i zavrsetaj fax imaju jako dobru buducnost, danas se sve skoro radi pomocu racunara.

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da najvecu perspektivu trenutno imaju studenti ekonomskog fakulteta zbog velikog priliva stranog kapitala i velikih banaka koje dolaze na nase prostore .

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Fakultet sa najvecim potencijalom? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Strana 1 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon