:: |
Autor |
Poruka |
Jasmina23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 19

|
|
ja sam nova i neznam dali je bila ta tema, ali ima super muzicki kana koji se zovi balkanmedia tv. ima 24 casa muzika i u 18 - 20 h narodna muzika. frequencija pise na stranu u internetu sa istom imenom.
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Dobra TV stanica i svakako je za pohvalu da postoji neka vrsta MTV-a na našim prostorima s muzikom s prostora bivše Yu
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Imam i ja taj kanal, super je... :459:
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Kanal je izvanredan. Non stop muzika, moze se glasati za pesmu koju zelis cuti. Izbor muzike je odlican. Ovako nesto je odavno nedostajalo. Koliko sam obavesten, kanal se emituje preko interneta. Zelim mu dug vek.
|
|
|
|
|
 |
*tzar* ulični pas

|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345

|
|
nije losa stanica, ali je cini mi se mali izbor pesama! vec znam sve spotove koji se vrte!
|
|
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
*tzar* je napisao/la sledeće: | nije losa stanica, ali je cini mi se mali izbor pesama! vec znam sve spotove koji se vrte! |
U potpunosti se slazem!
Sve se jedno iste pesme vrte, tek poneki noviji ili stariji spot ubace.
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
je, vrte se sve iste pjesme, ali ja ne gledam non-stop tak da uhvatim uvijek neke dobre.
najviše tj samo gledam hip-hop blok, ugl kad sam doma .čim ustanem treba mi muzika tak da volim pogledati i odslušati.
|
|
|
|
|
 |
Ninaa Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539

|
|
balkanmedia mi je super ali ovi ssb-ovci su mi je ukinuli i sad gledam pink music
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza  |
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |
dishara Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jun 2007 Poruke: 20

|
|
Та талевизија је банкротирала. А била је добар музички екс-ју мост.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|