:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
znate vec na koga mislim na naseg NenadaS,onog crvenog sto se igra oko ovog predivnog sajta,sto nam uvek nesto doda novo,sto ga ukrasi,sto nas vodi,zasmeje,oraspolozi...................
Zelim ti ovim putem cestitati odlazak u vojsku i reci da te cekamo i necemo praviti probleme puno na sajtu,bicemo dobri i cuvati ga kao sto si ga ti cuvao
I ujedno da se zahvalim na onim predivnim recima koje znas samo ti da poklonis :love_u: :redlips2: :crveno:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Neso i to je nacin bezanja od posla ali kao sto sam cuo bices veci kuci i imas da nam sve ispricas kako je bilo mozda cemo cak i da ti otvorimo temu za to
Svaka jedva ocekujemo da se vratis
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Neso srecan odlazak u vojsku sve najbolje da brzo osluzis i da nam se vratis na sajt
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Neso, sta da ti kazem sto ti vec nisam rekla...neka i je srecan rad u vojsci..bud dobar i primeren vojnik.nemoj da nas brukas ami cemo ti cuvati ovo blago ovde
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Srecan odlazak u vojsku i da nam se brzo vratis
|
|
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Pa srecan odlazak, da nam se brzo vratis a mi necemo praviti problema dok te nema
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Neso srecno u vojsci i neka ti vreme brzo prodje da nam se sto pre vratis
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Srecan odlazak u vojsku i da nam se brzo vratis
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Sretnooo gusteruuuuuuuuuuu!
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ooooooo neso otisao u vojsku?! eee nema me tri dana i vidi nereda
pa sto vam to ne ukinu pobogu
e pa neso sretno...naucinam drzati pusku....nabij malo misice trcanjem u zoru....ej charmedS sad ce da ti nauci cistiti i wc.heheheeh ma ima koristi i od vojske :zelenaveca:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|