:: |
Autor |
Poruka |
robik Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2002 Poruke: 46 Mesto: Wien
|
|
Kupio sam laptop HP Pavilion zv6000
AMD 3200+ Sempron 512MB RAM WIDESCREEN 15 inca 60 GB HDD DVD RW DL ATI 200 128 MB RAM WiFi (b g) ostalo nije bitno zeleo bih dami kazete koliko je dobar u svemu ili los u svemu .
|
|
|
|
|
|
fila007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 25 Mesto: Našice
|
|
Vrlo dobar stroj, nisi pogrijesio
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
robik je napisao/la sledeće: | Kupio sam laptop HP Pavilion zv6000
AMD 3200+ Sempron 512MB RAM WIDESCREEN 15 inca 60 GB HDD DVD RW DL ATI 200 128 MB RAM WiFi (b g) ostalo nije bitno zeleo bih dami kazete koliko je dobar u svemu ili los u svemu . |
Pa ovi HP-ovi Pavilion nisu nimalo losi.Ja znam barem 5 ljudi koji su uzeli bas ove modele i prezadovoljni su.Neki se medjutim zale da im je tezina malo vec ali nista strasno.Performanse su savrsene tako da ne bih rekao da si pogresio.
I da, ovi ATI-jevi integrisani graficki procesori su jako dobri i imaju DDR memoriju ali meni je malo cudno sto je i ti nemas.
|
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Ja imam isti...
Danas mi izgleda riknulo napajanje u njemu...
Bedak...
Btw.
To je zv6011EA kako mi se chini...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
qualityserbia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Dec 2005 Poruke: 14
|
|
Dobra masina samo nmisam siguran za tu graficku! Mada, svaki model ove kompanije je izuzetan> Sta radis na njemu, za sta ga koristis?
|
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Iskreno, nizashta...
Burazer na njemu igra igrice...
Ja i dalje koristim stari komp na 800MHz.
Za programiranje i muziku mi sasvim dovoljan!
Mogu da lepo radim MIDI i pushtam mp3, ponekad pogledam neki film, i nishta mi vishe ne treba...
Top koristim samo kad idem negde, da imam komp pri ruci, ili kad pushtam muziku na zurkama, da ne vucaram celu onu grdosiju od kuce...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Jedina mana svih laptopova je graficka kartica jer se ne moze menjati bar kod vecine. Ali to nista ne znaci jer laptopovi iako imaju "nepoznate"kartice rade odlicno. Ja u mom imam inegrisanu, 64mb a novi Need for speed radi bez problema tako da verujem da je ovaj tvoj odlican.
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | robik je napisao/la sledeće: | Kupio sam laptop HP Pavilion zv6000
AMD 3200+ Sempron 512MB RAM WIDESCREEN 15 inca 60 GB HDD DVD RW DL ATI 200 128 MB RAM WiFi (b g) ostalo nije bitno zeleo bih dami kazete koliko je dobar u svemu ili los u svemu . |
Pa ovi HP-ovi Pavilion nisu nimalo losi.Ja znam barem 5 ljudi koji su uzeli bas ove modele i prezadovoljni su.Neki se medjutim zale da im je tezina malo vec ali nista strasno.Performanse su savrsene tako da ne bih rekao da si pogresio.
I da, ovi ATI-jevi integrisani graficki procesori su jako dobri i imaju DDR memoriju ali meni je malo cudno sto je i ti nemas. |
Ja imam vec drugi HP-ev laptop, prijasnji je bio jedan od paviliona, sad imam "Livestrong" L 2000 (upgraded, 140 G HDD, 1G RAM, AMD Turion 64, graphics by ATI Redeon Xpress 200M etc...), u svakom slucaju moja iskustva s HP laptopima su vrlo dobra. Prije sam imao Sonijev Vaio i Toshibu, Sony je bio sjajan (firmin doduse a ne moj privatni) dok je Toshiba bila nightmare...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
tomii8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 10
|
|
Svaka cast na ovom laptopu, takve laptope koriste pri nama u skoli i mogu ti reci da rade izvrsno
|
|
|
|
|
|
dellboy84 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Dec 2005 Poruke: 45
|
|
Ta konfiguracija je odlina, jedini problem je u servisu, ako ti bilo koji ozbiljniji deo zakaze pozdravi se od njeg ajel i SCG nepaju rezervne delove za HP laptopove, za razliku od Della koji ima.
|
|
|
|
|
|
dellboy84 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Dec 2005 Poruke: 45
|
|
Ta konfiguracija je odlina, jedini problem je u servisu, ako ti bilo koji ozbiljniji deo zakaze pozdravi se od njeg ajel i SCG nepaju rezervne delove za HP laptopove, za razliku od Della koji ima.
|
|
|
|
|
|
_D-Devil_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 95 Mesto: Skoplje-Chair
|
|