:: |
Autor |
Poruka |
robik Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2002 Poruke: 46 Mesto: Wien
|
|
Imam HP Pavilion zv6000 notbook AMD Sempron 3200+ 512MB RAM 60 GB HDD itd itd sve radi super ai me jedino nervira sto ikada neradi na svojo pravoj brzini nego smanjuje zbog ustetede baterije ili se ja varam e ja sada pitam dali postoji nacin da to ja iskljucim i da radi celo vreme na punoj brzini.Ovako komp radi super i sto je najvaznije ima WIDESCREEN 1280x800 i slika je super.
Hvala unapred na odgovorima.
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Moguce je da mozes to da iskljucis u biosu ali ne vidim zasto bi radio, on sam regulise koliko mu treba i tako stedi bateriju. Koji je razlog sto uvek hoces da imas max snagu u procesoru?
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
Pa nisam nija bas siguran ali me nervira kada neki programi se sporije ukljucuju nego obicno a u biosu nema sanse jer se menja samo ono osnovno ali brzina i te stvari nemogu da se menjaju jer su zakljucane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jos jedno pitanje hteo sam da podelim hard disk na 2 dela ali mi pertition megis prijavljuje neku gresku pa sada neznam dali ima neku zastitu da nedozvoljava ili je greska u hdd pa da formatiram i probam dalje
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne mozes to da izmenis. Jer je procesor tako projektovan i pravljen. Kada ti treba full mod, onda lepo utaknes napajanje i to je to...
Ako imas winxp, iskljuci opciju "auto recover"... i onda bi pmagic trebalo da radi!
|
|
|
|
|
|
mxxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Feb 2004 Poruke: 31
|
|
Pokreni PQ Magic iz DOS-a. Verzija 5 stane na Floppy.
|
|
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
A jel nemas profile rada. Moj drug ima nekoliko profila kao npr. Full,DVD,Normal... ali on ima Toshibu
|
|
|
|
|
|
aldin Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Dec 2003 Poruke: 1
|
|
u bios-u bi trebao imati opciju max performance max batery life kod opcije za procesor,jer to je fora da duze radis bez napajanja strujom.Po defoltu je ukljucena opcija max batery life.
|
|
|
|
|
|
dj's Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 71
|
|
koliko si platio taj notbook
|
_________________ dj's |
|
|
|
|
dellboy84 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Dec 2005 Poruke: 45
|
|
Probaj butabilni partition magic 8 ako ti on ne radi onda imas hardwerski problem na Hdd-u
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Iskluci cool & quiet u biosu.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
mc dralje Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg
|
|
i kad to sve uradis imaces brzi procesor i manje ce ti trajati baterija ali i vec rizik od grijanja procesora i moguceg "umiranja" procesora...
vrijedi pokusati...
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|