:: |
Autor |
Poruka |
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Ovako,odlucila sam da pokrenem temu povodom ovog kviza jer sam se i sama zarazila njime,kao i vecina ljudi oko mene.Kviz se emituje na kanalu RTS 3,svake veceri od 22-23:30.Pravila kviza su sledeca,zovete broj 0780/180180,dobijete vezu,i ponude vam pitanje za 2000 dinara,koje je sledeceg tipa,1)imate kvadrat koji se rotira,i u njemu loptice,treba pogoditi koliko ih je,zatim 2) stepenice koje se takodje rotiraju,treba ih izbrojati,3)lik neke poznate licnosti,uglavnom strane,koji je po delovima smesten na kocki,i jos nekoliko vrste pitanja ali uglavnom na istom fazonu,pogledacete kviz,ako vec niste i sve ce biti jasno.Ako tacno odgovorite na to pitanje,dobijate mogucnost da odgovarate na drugo,za sumu koja se krece od 80 000 do 270 000,mozda moze biti i veca,to ne znam.A pitanje je ovakvo,polje iza kojeg se krije slika je podeljeno na 16 delova,vi mozete otvoriri 3 i pogadjati sta se krije.To je tesko,sa 3 polja ne mozete lepo videti,ali ja cu se pobrinuti za to,da ne objasnjavam sad,dobicete od mene celu sliku,mozda bez 2,3 polja koja su i nebitna,to je uglavnom pozadina,ta polja niko i ne otvara.Vas zadatak je da na ovom mestu stavljate svoja misljenja,sta bi moglo biti na slici,tako da razmenom misljenja mozemo doci do konacnog resenja,i neko ko ima tu srecu da dobije vezu,osvoji zavidnu sumu novca.Ja veceras nisam gledala kviz,tako da ne znam da li je neko pogodio,ali cu ipak staviti tu zadnju sliku,pa cu sutra proveriti i staviti drugu ako je promenjena.Mozda ce vam se na prvi pogled uciniti da je odgovor lak,ali verujte mi da nije.Uglavnom obavezno gledajte kviz,saljite vasa misljenja,i srecno.Veliki pozdrav od mene!!!
|
|
|
|
|
|
dragan13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 152 Mesto: Mol
|
|
Pozdravljam ovakvu temu i svaka cast za ovu "montazu"! Odlicno se vidi ali uopste nije jednostavno, kao ni dosadasnji tajanstveni predmeti.
ni juce niko nije pogodio tako da ce i veceras biti ista muka.
moglo bi sve i svasta da bude ali deluje mi kao poklopac za nesto. Ali sta. :multi:
medjuvremenu izvesna gospodja iz subotice dala je tacan odgovor na ovo pitanje. Dakle na slici je, verovali ili ne, merac vremena za kuvanje jaja? I dobila zena silne pare. !
Edit by PiNkLaDy...No No da pises odvojene poruke...spojila sam ti poruke...
|
_________________ ...:::... RADIO ADA FM 107,7 MHz ...:::... |
|
|
|
|
|
|
|
Znaci ne mogu da verujem,pa to mi nikad ne bi palo na pamet Ja nisam gledala dugo,nedelju dana,ali sam se sad opasno iznervirala i sutra cu obavezno da gledam
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
ja to gledam stalno, kviz je stvarno cool, samo ovaj voditelj usta ne zatvara ja bi crko.On dobije casu vode ja bi trazio cesmu da bu instaliaju pored mene
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
|
|
|
Da znas,odakle mu toliko energije da bez prestanka prica,ali me opasno nervira svojim pokretima i ispadima,kao neki pedercic je,mozda i jeste
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
I ja pratim taj kviz ponekad, mislim da je odlican, drugaciji je od drugih i vrlo zanimljiv. Ali kao sto ste vec spomenuli, uzasno me nervira onaj voditelj, verovatno i jeste pedercic joj koliko priiiiiicaaaaaaaa...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
banelazic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 167 Mesto: Belgrade
|
|
svaka im cast na ideji oko kviza. ali moram da odam cast voditeljima što nezatvaraju usta onoliko dugo. svaka im čast još jednom.
|
_________________ mislim, dakle postojim |
|
|
|
|
Seraphim Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Sep 2004 Poruke: 190 Mesto: SRB
|
|
Dobar kviz, ali mislim da su ljudi malo u poslednje vreme prsli zbog para.Desi ti se za vece da ne dobijes ni jednom vezu a da ti onaj glas kaze 10 puta da sacekas par sekundi i nista..sto znaci minimum 300 din za vece.A sto je najgore desi se da se nekom uspostavi veza dva puta za vece...itd to su neke sitnice koje nerviaraju kada malo duze gledas a ja sam odgledao sa skoro svim skrivenim predmetima koji su do sada bili.Trenutno je neki cajnik na necemu kao kutiji, premda samo lici na cajnik, sem ako neko nije u sinocnoj polovini kviza pogodio sta je predmet, blago njemu 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa jeste ali skida samo kada zoves sa mobilnog,ja sam bas proverila,posto racun za fiksni telefon proveravam preko neta,da ne skida.Pogodili su to sinoc,metalni drzac za salvete,katastrofa.Ja nisam postavljala slike posle prve jer sam videla da nema zainteresovanih ali evo veceras cu obavezno gledati i postavicu je.
Evo zavrsio se kviz ,znaci prvi predmet je covek pogodio iz prve,pedale,a evo drugog predmeta,nije bas dobro odradjeno kao prosli put ali stvarno me mrzi da pigmentujem,nije strasno.Ja stvarno nemam predstavu sta bi ovo moglo da bude,ali evo za ljude dobre volje,probajte da pogodite
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Kviz je fenomenalan. Nije potrebno nikakvo znanje vec koncentracija i sjajna moc zapazanja.
E stvarno...Zna li iko sta je ovo u postu iznad mog?
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
djinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140
|
|
Meni je to kriminalno,stvarno je cudo kako dobijes deset puta i kazu ti da pricekas par sekundi i onda tu tu tu....Najgore mi je kad neke budale dobiju vezu,a ne znaju odgovor na skrivenu licnost,pa tako lupaju.Jednom rekose za neku stranu valjda pevacicu da je Lepa Brena...A onda se javio jos pametniji i rece "Ronaldo"!lol!Mislim,dajte bre ljudi.........
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|