www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako reci ne
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 03, 2005 2:30 pm    Naslov poruke: Kako reci ne Na vrh strane Na dno strane

Kako reci da ne zelite da mu danas pruzite oral sex,da niste raspolozeni za to... kada je on vama pruzio oral i sad nije rekao ali se vidi po njemu da ocekuje da i vi njemu pruzite oral sex...
dali onda uoste treba da ga odbijate i da mu govorite da niste raspolozeni ili samo da to uradite?
a sta mu reci?

kikadejan
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jul 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 03, 2005 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma odradi mu to. Smile

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 03, 2005 2:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta ako zaista nisam raspolozena za to?

nofrks
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jun 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 03, 2005 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

devojchice,polako,doci ce i iskustvo i godine,sasvim je razumljivo takvo razmishljanje,pretpostavljam da je i on u godinama tu negde kao i ti.

ako zaista nisi raspolozena,nema potrebe da mu prichash,uchini neshto drugo,izviji se,znash sta mu josh prija,dodiri mazenje,neke igrice samo vashe,neshto sto bi njegovu paznju skrenulo sa oralnog sexa,a i nadomestilo mozda nedostatak istog....ne verujem da bash pri svakom sexualnom odnosu upraznjavate oral.

ne ,nemoj "mu odraditi",i ne chini neshto sto ti ne prija,veruj mi i on ce te vishe ceniti Wink

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 04, 2005 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stariji je od mene 5 godina.. i znam sta mu jos prija ali kada to radim sve mi vuce na to da on ocekuje nesto vise od toga...

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 04, 2005 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opusti se i uzivaj u carima ljubavi,ne razmisljaj puno pusti da te momenat povede i ili ce doci do doga ili nece.samo se opusti i bice sve kako treba.niko nekaze da do oralnog sexa mora doci svaki put,boze moj to je samo jos jedan deo igre....

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 04, 2005 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako meni nije do toga tada, necu uraditi i odraditi to cisto zato sto se "ocekuje" od mene. Ne dozivljavam sex kao "ja tebi, pa onda moras ti meni"...Ne, cak ni ne razmisljam o tome. I imam potpuno razumevanje ako njemu nije do necega tada, jer postoji hiljadu drugih stvari koje mogu da budu u tom trenutku mnogo lepse bas zbog toga sto ih nece raditi "na silu". I isto to razumevanje ocekujem sa njegove strane. Pa to je potpuno normalna stvar...nije uopste zabavno unapred sve znaci i igrati po "sablonu" Confused

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 05, 2005 5:36 am    Naslov poruke: Re: Kako reci ne Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
Kako reci da ne zelite da mu danas pruzite oral sex,da niste raspolozeni za to... kada je on vama pruzio oral i sad nije rekao ali se vidi po njemu da ocekuje da i vi njemu pruzite oral sex...
dali onda uoste treba da ga odbijate i da mu govorite da niste raspolozeni ili samo da to uradite?
a sta mu reci?

Ja to gledam ovako:

Ako si bila raspolozena da primis oral, raspolozena bi trebala i da budes i da ga das...

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 08, 2005 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa znam.. ali sta ako nisam bila raspolozena ni da dam samo ako sada kazem ne onda cu ga sledeci put trebati moliti za to...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 09, 2005 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je bar lako...Kazes mu lepo da nisi raspolozena i kraj. Ako je pravi-razumece.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

nofrks
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jun 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 8:54 am    Naslov poruke: Re: Kako reci ne Na vrh strane Na dno strane

Vestica je napisao/la sledeće:
andrejica je napisao/la sledeće:
a sta mu reci?

Ja to gledam ovako:

Ako si bila raspolozena da primis oral, raspolozena bi trebala i da budes i da ga das...

netachno.

nije sex takmichenje,ko ce kome vishe,ili obaveza.

mozda nekoj curi ne prija da pruza oral,ili eto nije uvek raspolozena.da li to znachi da ni mushkarac,ukoliko mu je recimo pruzanje orala zadovoljstvo,ne treba to da uradi.

ako se on pomeri na desno,znachi i ja moram da budem raspolozena.

ili,ako je mushkarac spreman da pruzi anal,onda mora da bude spreman i da ga primi Wink

ne,ne......

andrejice,razumljivo je,sa toliko godina da te muche takvi strahovi,sve nas su.ali videcesh koliko ce ti to biti smeshno.

zasto recimo uz kaficu nekad ne porazgovarash sa njim o tome.onako nabacish,da chujesh i njegovo mishljenje Wink

a mushkarca nikad neces trebati moliti za oral Very Happy

mali slatki
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 31 Maj 2005
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 1:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako nezelis to da uradis i netrebas. Netrebas nista da mu pricas. Shvati ce on to.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Kako reci ne Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon