www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stare farmerice
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Uradi sam ~
::  
Autor Poruka
knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 30, 2005 11:22 am    Naslov poruke: Stare farmerice Na vrh strane Na dno strane

Nekoliko puta sam sama dosla u situaciju, da bacim na tone starih farmerica, koje i nisu tako stare! E onda, jednom dodjoh na ideju, da probam da napravim nesto od njih-sama! Moje omiljene farmerice, koje su pukle tamo gde ne treba Rolling Eyes , jednostavno sam isekla nogavice na iste duzine, spojila dve nogavice, napravila kais od ostatka farki, nasila neke perlice, sljokice i kamencice i dobila fenomenalnu torbu! Varijacije na temu, idu u beskraj, sve zavisi od maste, volje i mogucnosti (da li radimo rucno, ili imamo masinu)! Eto, ja napravila torbu, da cujemo sta sve moze da se napravi od starih, nepotrebnih farmerica!

Poslednja prepravka: knknpnkn datum Pon Jan 16, 2006 3:59 pm; ukupno izmenjena 1 put

rimidalv
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 01, 2005 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa moze i neseser Very Happy

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 01, 2005 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jupi! Evo ja vec uzimam stare farmerkei pravim od njih torbu sa sve sljokicama Wink
Salim se... imas neki svet i za nas muskarce? Ili mi da bacimo stare farke?

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 02, 2005 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam: dajte ih devojkama, da one sasiju nesto sebi, sa sve sljokicama! Very Happy Ili, isecite nogavice i napravite kratak sorcic (vruce pantalone) za sebe! Em ce devojke uzivati, em vama brate i lepse i lakse! Salim se! Ne znam sta bi muskarci mogli sa starim farkama, ali nadams e da ce se neko ko zna, javiti da to podeli sa nama! Very Happy Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 05, 2005 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam jednom pokusala da obojim stare farmerice ali bboja koju sam dobila nije mi se nikako svidela...ali zato ideja o torbici i neseseru je super..a sto se muskaraca tice...hm..cek da mi padne nesto na pamet...muskarci su mnogo probirljiviji kada su te prckalice u pitanju..nisu bas nesto inovativni(sad da se ne uvrede) ..ali cim se setim neceg napisacu Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

majjda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 07 Jan 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 07, 2005 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo iha malo isjeces, napravis neke rupice i tako nesto licno
u modi je sad tako

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 08, 2005 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Napravi simpatičnu torbicu u tri laka poteza
10.05.2001

Ono što imaš u kući, ma koliko ponekad delovalo beznačajno, može biti upotrebljeno na različite načine. Želiš li da budeš cool i apsolutno prva osoba u školi koja će imati ovakvu torbicu? Da ne pominjemo da ćeš uz sve to iskoristiti one izbledele farmerice koje ionako služe isključivo za skupljanje prašine i hvatanje moljaca. Sve što ti treba jesu: stare farmerice, makaze, konac, neka traka ili pertla i uputstvo koje sledi.

Korak prvi: Makazama pažljivo iseci džepove farmerica.

Korak drugi: Uzmi iglu i konac i ušij oba džepa zajedno i pri tom pazi da slučajno ne zašiješ i gornju stranu! Smile

Korak treći: Traku ili pertlu koja će imati ulogu "drške" postavi na ivice džepova i pažljivo je zašij u tom položaju.

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 08, 2005 11:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ukrasi sama svoje farmerice!
22.03.2001

Svuda okolo viđaš devojke u farmericama koje su zaista cool i rado bi ih videla na sebi, ali je problem u tome što tvoj i budžet tvojih roditelja to trenutno ipak ne dozvoljavaju. Međutim, možeš svojim starim farmericama da daš novi sjaj uz pomoć malo raznobojnog "dragog" kamenja. Potrebno ti je: par farmerica, fabrički lepak i perlice u boji (potraži ih po radnjama). Sve će još više biti funky ako eksperimentišeš sa malim ogledalcima i šljokicama!

Korak prvi: Pre nego što zaista zalepiš perlice, igraj se sa njima, razmisli kakav bi raspored bio najbolji.

Korak drugi: Zalepi perlice duž nogavice. Radi jednu nogavicu pa tek onda drugu.

Korak treći: Budi strpljiva! Kada lepak bude potpuno suv (približno posle 24 sata) možeš da staviš svoje novo remek-delo i u veš mašinu.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nije to nikakva tehnika veruj mi..ja to rucno, jer nemam masinu...pa jos kad uradis step nekim koncem koji je skorz u suprotnosti od boje farmerica, ume to i strasno fino da izgleda Wink

tanja-s
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 14 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 6:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo za torbicu vam i nije losa ideja.moja drugarica je sasila jednu takvu torbicu za sebe,nasila je na nju perlice i ruzu(one ruze za sako ili kosulje) i odlicno joj je ispala cak je i prodavala posle to.
a sto se tice muskaraca slazem se sa time da ih na nekom mestu iscepaju,pa prestepaju i izbele malo varikinom i onako je taj stil sada u modi

maja838383
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 02 Feb 2005
Mesto: Ogulin

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 09, 2006 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam radila torbicu i super mi je ispala!!! A i okvir za sliku koji napravite sami od kartona obložite starim farmericama, malo ukrasite i to izgleda super!!!

markoni-bar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma samo ih rezi. Bog zna, mozda dobro ispadnu Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Uradi sam ~ -> Stare farmerice Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon