:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Uneli biste malo zivosti u svoj stanbeni prostor, novim bojama vasih zidova, a niste bas najsigurniji, kako bi koja boja, izgledala u vasem ambijentu? Fenomenalan program, koji ce vam pomoci da isprobate sve moguce varijante boja na vasim zidovima i odlucite se za pravu boju, ili kombinaciju!
http://www.benjaminmoore.com/wrapper_pcv.asp?L=owner&K=intproj&N=intproj
Igrajte se molera i uzivajte u "svojih ruku delu"!
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
hehe, secam se da sam, pre jedno 10-ak godina, u nekom svom dark-trip fazonu htela da svoju sobu okrecim u crno, pa mi se ta ideja cinila totalno mracnom i depresivnom ali mi je palo na pamet, da na zid nalepim mnostvo zvezdica, meseca, itd...koji svetle u mraku..
na kraju sam odustala od svakakvog experimentisanja, i ostade bela boja sobe...
ali kad budem imala jednog dana, bas, bas svoj stan, sobu, pozabavicu se nekim svojim kombinacijama..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
rimidalv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 115
|
|
sve zavisi od osobe neko voli crnu ,neko belu ,neko gleda da mu se slaze sa namestajem . tako da je tesko reci odredjenu boju
|
|
|
|
|
|
necromancer Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 33 Mesto: Uzice
|
|
|
|
|
dinooo17 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2005 Poruke: 2
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ne ide bas plava i zelena u svaku sobu..plava soba inace unosi hladnocu u prostoriju..verujte...moja spavaca je plava i zimi je mnogo hladnija nego ostale prostorije
sto se mene tice, ja sam svoje sobe ofarbala u apsolutno razlicitim bojama..inace volim nezne boje...recimo roze, plavo, ljubicasto..ne volim bele i zute zidove nikako.i obozavam crteze i sare po zidovima..
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Uh bre pinki......boja sobe moze vizuelno da utice na "toplotu", ali mi nije jasno, kako moze da utice na stvarnu temperaturu u sobi?! Sta sad kao, ako imam crvenu sobu-u sobi je 35 stepeni, ali ako imam plavu, u sobi bude 30stepeni?! Ne verujem ja u to bas.....
Elem, sve pastelne boje unose toplinu (VIZUELNO) u dom + jako su zdrave za oci (u smislu da odmaraju oko i prijaju tom culu)! Sve svetle boje "otvaraju" prostoriju, cine je bolje osvetljenom, vecom....Sta vise, strucnjaci tvrde da su pastelne boje, tzv. TOPLE boje
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Kod mene je zid na kom je veliki prozor okrecen u crveno, tako da se ne gubi svetlost u sobi. Ostala 3 zida su beli, kao i plafon, samo sto na plafonu imam te zvezdice i mesec koje je neko spomenuo, sto svetle u mraku... Opustaju uvece kad legnete u krevet umorni.
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
posto volim da eksperimentisem-ofarbala sam sobu tako da jedan zid je u crveno dok ostala dva u krem.plafon u svetlo,svetlo crveno.meni se jako svidja.dok misljenja mojih prijatelja su razlicita .jastuke sam sasila i u krem ali i u crveno.pa ko voli nek izvoli!!!!!!!!!!!!!!
zaboravila sam da kazem da mi je jedan ceo zid u staklu (mislim na prozore) ,a i zavese sam obojila u krem.(sa tonerom za jupol)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit by knknpnkn
kad "zaboravis" da napises, onda koristis opciju "edit" da bi to dodala, kao sto vam je do tancina objasnjeno u pravilniku! Koji si procitala, tako?!
|
|
|
|
|
|
majjda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Jan 2005 Poruke: 106
|
|
ma najbolja je svijetlo plava
odmara oci
|
|
|
|
|
|
absonic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 16
|
|
cisto da kazem da je moja soba obojena plavo belo crveno
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Gde god da sam, barem jedan crveni zid mora biti. Gde sam sada, udario sam crvenu na jednom zidu u dnevnoj i trpezariji, plafon normalno bele boje, a ostali zidovi su svetle krem boje.
Jedna soba na jednom zidu je tamna ljubicasta, a na ostalim je svetal ljubicasta nesto plavkasta, ne znam tacno kako da opisem boju.
WC, plafon svetlo svetlo ljubicasto, a zidovi su zuti.
Druga soba, zuto, crno, svetlo ljubicasto, crveno i plavo, najsarenija soba
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|