:: |
Autor |
Poruka |
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Cuo sam da mogu i sam da napravim igru za mob u javi ali neznam kako, kakv mi emulator za njega treba...Jel moze neko da mi objasni plz
pozzz
|
|
|
|
|
|
zeenmc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 186 Mesto: Beograd
|
|
ccccc zar prvo netreba da se nauci programski jezik u kome se rade igrice .Vidi nadji tutoriale za J2ME (to ti je java za mobilne platforme,znaci ono kao osakacena verzija,s manje funkcija),ima npr jos J2SE (ovo je standardna verzija)
Znaci nadjes tutoriale za Mobile Edition i pocnes da ucis....tako se pocinje
btw Java je objektno orjentisani jezik.malo je teze da se shvati taj koncept programiranja (oop).jbg pocni da ucis
|
|
|
|
|
|
limun001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 84
|
|
zvuči zanimljivo ali kada bih znao
|
|
|
|
|
|
micko189 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Nov 2005 Poruke: 21
|
|
Pa jedino sto ti treba je J2ME(TM) Wireless Toolkit, to je emulator za java mobile edition platformu
|
|
|
|
|
|
saleivana Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 91
|
|
Ja sam pokusao nije tesko ali trebaju zivci
|
|
|
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
pa nishta nije teshko kad se nauci...! mozhesh ti i preko drugih programskoh jezika da uradish igrica, pa posle samo da obratish ekstenziju..!
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Za pocetak... treba da skines SDK sa www.sun.com. I tamo imas i tutorijale... Sun-ov sajt je svakako odlicno mesto da se pocne (tako sam ja poceo).
Na netu imas mnogo oline tutorijala/knjiga i sl. - koristi neki od pretrazivaca za "java tutorial" pretragu i videces kako ih mnogo ima .
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|