:: |
Gledate li sapunice i koliko? |
Povremeno |
|
29% |
[ 9 ] |
1-2 |
|
6% |
[ 2 ] |
Zavisi koliko imam vremena... |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne gledam |
|
64% |
[ 20 ] |
|
Ukupno glasova : 31 |
|
Autor |
Poruka |
marionovisad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 5
|
|
Veliki deo zenske populacije voli da gleda meksicke serije?
ali dali stizu da urade i ponesto po kuci. . .
toliko serija. . . A malo vremena. . .
treba ponekad nesto i uraditi. . . Makar spremiti obrok. . .
ili posvetiti paznje necemu drugom. . . Decku. . . Sportu[rekreaciji]. . . Na kraju krajeva skoli. . .
Edit by ULT_RAS :arrow: nema pisanja velikim slovima prepravio sam ti sad to al da znas za ubuduce :!:
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Ne gledam spanske serije...i nemam nista protiv onih koji ih gledaju...Naravno, mogao si da uzmes u obzir i da neki muskarci gledaju poneku spansku seriju a? Sala mala...
To ti je kao kad muskarci gledaju sportske utakmice...Pa ne vide nista dalje od televizora...i pive... a tek da pomognu u kuci Ma ne daj Boze...to je rezervisano samo za cure
:459: :459: :459:
P.S. Ne smeju se koristiti velika slova.
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Apsolutno se slazem sa Ludicom. Ja ne gledam latino serije prosto jer me ne zanimaju.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja ponekad pogledam neku seriju...kada imam vremena...a ne vezano za to,stizem da zavrsim sve svoje obaveze,a i da uradim po nesto u kuci...uvek imam vremena za prijatelje i druzenje...serije mi ne oduzimaju vreme,jer ih gledam uglavnom kada nemam sta da radim...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
gledam swe serije koje su na tv-u.....po kuchi nish neradim..jer mise neda....pa gledam swe serije..... ........
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
ma i ona moja gleda!Ali nema te serije koja ima da napravi haos u kuci
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Prvo sto mi je upalo u oko je.... da su samo curice (sem qzma1981) na ovu temu odgovorile!
Pa sam dvoumio dal ovo ipak u ~Njenu sobu~ da preselim, medjutim neka ostane ovde i da mi muskarcima razmenimo iskustva!
Sapunice su zaraz!
Proslog leta je bila ona serija (pojma nemam kako se zove, ali glavna glumica se zvala Floresita) i pazi kad se zenski clanovi moje porodice nisu odvajali od televizora!
Ako sam slucajno rekao da zelim da jedem, sam dobio odgovor: "Cekaj dok se zavrsi serija."
Pa sam cesto nazvao taxi i otisao u grad da jedem. Ali uvek se desi ono, sto mora da se desi... nekad i ja slucajno virnem u te serije, pa pocnem da ih gotivim! 8)
Tako da sam onda i tu seriju gledao, i to skoro svako vece!
Ali istina je da cure svoje obaveze zapostavljaju, ukoliko prate sapunice. Jednostavno ne zele da propuste epizodu, jer repriza je drugi dan ujutru a ne zele da se dizu rano!
|
|
|
|
|
|
shut_down86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 88
|
|
Jedino sam gledao Inocente de ti, jer ju je gledala jedna devojka, kako bih joj se priblizio malo. A i uvek sam znao da kaka se serija zavrsi ona izvodi psa u setnju
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
pa ne znam, sve je to individualno. ja znam devojku koja bi ceo dan provela ispred televizora(a i provodi ga) sve dok traju španske serije, mada, imaš i onih drugih koje ne gledaju to uopšte. Ja odmah menjam kanal čim počne neka sapunica svidelo se to nekom ili ne
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
pa gde da gledam pa dosta mi je srceparajuce-pateticnih scena za citav zivot
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
moram da priznam da sam se nasmejala pri citanju naslova.....
jer, gde se bas seti sapunica...
mislim da ce se zenski deo sloziti sa mnom da ima mnogo precih stvari zbog cega bi izbegavale poslove po kuci, npr, tracarenje s drugaricom preko telefona, lakiranje noktiju, spremanje za izlazak, planiranju kako uloviti tog i tog frajera.....itd
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ja licno ne gotivim sapunice. Dobro ovde nemaju spanske, ali imaju engleske.
Kada se vratimo s posla prvo se pravi rucak/vecera, uradi se sta treba da se uradi, pa se onda pali TV.
Dok ona odgleda njene dve serije, ja u to doba sviram gitaru ili cackam oko cveca, ili nekad uzmem knjigu pa nastavim gde sam stao sa citanjem.
Ma sve cu raditi samo da negledam ta nagov
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|