:: |
Ukinuti gradjansko vaspitanje i versku nastavu u skoli? |
DA |
|
14% |
[ 7 ] |
NE |
|
48% |
[ 24 ] |
UVESTI OCENE |
|
24% |
[ 12 ] |
BAS ME BRIGA,SVEJEDNO MI JE |
|
14% |
[ 7 ] |
|
Ukupno glasova : 50 |
|
Autor |
Poruka |
marionovisad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 5
|
|
Ucenici srednjih skola treba da se odluce za jedan od ova dva predmeta,koji ce slusati i imati dodatnu obavezu.
Da li je to predmet koji treba ukinuti ili ostaviti,ili jednostavno ne pitati ucenike o tome??
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Smatram da ih treba ostaviti, ne znam da li su to jos uvek izborni predmeti. U svakom slucaju, mislim da su korisni. Plus ako se ne ocenjuje...Superiska A i da se ocenjuje nema veze, mislim da za to ne treba neka posebna pamet. Nauci se dosta korisnih stvari i tako se obogati znanje.
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Po mom misljenju,gradjansko treba ukinuti,a Versku Nauku treba ostaviti ,i staviti za jedan vazniji predmet koji ce se ocenjivati...Verska Nauka bi trebala biti obavezna!
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
Mjesecarka Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...
|
|
Ja licno idem na gradjansko, i prosle godine je umelo da bude super zanimljivo, doduse samo onda kada smo mi birali teme... Ove koje je Ministarstvo propisalo su uzasno dosadne...
Sto se tice ukidanja, mislim da to ipak nije potrebno, nije tako strasno... Ako vam je to prvi ili poslednji cas, onda bude malo blesavo sedeti na tom izvesnom casu, ali ako je usred radnog dana, dodje vam kao odmor, barem je kod nas tako...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Mislim da ih ne treba ukidati dokle god su izborni predmeti. Mozda ce deca nesto i nauciti.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
vlada_s21 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
Ja mislim da gradjansko treba ukinuti,a Versku Nauku ostaviti.
|
|
|
|
|
|
sizerska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 97 Mesto: Beograd
|
|
hmhmh ne znam oba predmeta su ok. ja polazem versku ,gradjansko mi je suvoparno. Ko voli koji predmet taj neka slusa
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Potpuno nepotrebni predmeti.........................i ovako i onako vec ucimo pola stvari koje nam bas nigde nece trebati
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
gradjansko vaspitanje daleko vise podrzavam nego vjersko obrazovanje.svoje vjersko vaspitanje ucenici mogu steci u svojim vjerskim objektima.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Prednost dajem gradjanskom vaspitanju...
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
meni je bas super na Gradjanskom,a ovi sto idu na veronauku kazu da je smor!!!!!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
ja mislim da bi i jedan i drugi "predmet" - trebali biti izborni pa ko voli nek izvoli. Tjerati nekoga na vjeronauku je ista glupost kao i tjerati nekoga da bude ateista.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|