www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skupljate li slicice zivotinjskog carstva?
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 8:27 pm    Naslov poruke: Skupljate li slicice zivotinjskog carstva? Na vrh strane Na dno strane

Jednostavno pitanje, posto znam da svi to rade, pa sad priznajte.I koje su vam najdraze slicice???? 8) Laughing

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Godine: 39

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Priznajem.... Laughing Cak sam prije rata osvojila prvu nagradu Zivotinjsko Carstvo, naime dobila sam veliki paket svih mogucih Krasevih proizvoda... Laughing Stoga, isplati se skupljati slicice Laughing A najdraze su mi br. 89 i 23....
Ako neko hoce da se mjenja nek mi se javi na pp!!!! Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

And answered, I myself am Heaven and Hell.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao to je bilo u onim cokoladicama??? Pa toga nema ovde! Necu tako.... smrc.... Crying or Very sad Skupljala sam i ja te slicice, nekad, davno, nemam ih vise, Donatella ako imas duplikata salji!!! Mr. Green

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh ja ih vec godinama sakupljam, al mi fale jos neke brojeve Evil or Very Mad

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nema frke Sanjice, mjenjacemo se... Mr. Green
A poslacemo ti pun paket, pa da imas zalihe bar neko vrijeme... Mr. Green

And answered, I myself am Heaven and Hell.

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar toga jos uvek ima??? Definitivno vise nisam dete, jer sam potpuno neupucena Crying or Very sad
Secam se kao mala, svako jutro sam htela sa mamom, tatom, bakom u prodavnicu da bih im usput onako diskretno ubacila tu cokoladicu u korpu dok cekamo na kasi Mr. Green A kad se baka raznezi pa mi kupi 3-4 cokoladice za jedan dan, ja sva srecna dodjem kuci i odmah ih sve otvorim da vidim koje su slicice u pitanju, pa ih zalepim, pa posle tek razmisljam da li cu cokoladu da jedem ili ne Mr. Green

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Nastassia
*Szépség*
*Szépség*

Datum registracije: 27 Sep 2005
Mesto: Budapest

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam prije skupljala,imala sam toliko tih slicica!!! 8)
I toliko dulica,ali uvijek su mi neke nedostajale iz albuma! Rolling Eyes

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam ih skupljala kada sam bila mala...videla sam pre neki dan da su se opet pojavile...

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 08, 2005 11:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daleko su za nama ti dani kad smo skupljali slicice i jeli krasove cokoladice Crying or Very sad
gledajuci stare spomenare nadjem po koju slicicu-ulepljenu cokoladom i dobro zalepljenu oxo lepilom Exclamation
mozda me u ovom trenutku potsecaju te slicice na nestu uspomenu,secanje na detinstvo na dragu osobu koje vise nema i koja mi je posle rucka davala tu cokoladicu!!!!!!!!!!1 Rolling Eyes

nocas su zaspala!

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 08, 2005 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za mnom bas i nisu daleko..Ja jos uvijek imam album, iako sam 2puta dobila onu suuuper nagradu. 8) Ali ovdje ih u Hrvatskoj jos ima, iako nisu toliko djeci zanimljive, kao sto su meni bile.Ali ja jos uvijek volim da kupim tu cokoladicu, i OBOZAVAM KRAS!!!!!!! Rolling Eyes Laughing

krunoh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 06 Dec 2005
Mesto: požega

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 08, 2005 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja osobno ne skupljam, ali skupljam sličice za svog nećaka. Ima 4 i pol godine, a točno zna kad vidi sličicu jel ju ima ili nema.

odlaze odlaze
--------------------
najbolje riječi ikada

vedran31
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 27 Dec 2005
Mesto: Labin

brunei.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

skupljao sam ih kada san bio mali........negdje prije 10 godina

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Skupljate li slicice zivotinjskog carstva? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon