www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zzzzzzzzz.....komarci!:)
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 8:12 pm    Naslov poruke: Zzzzzzzzz.....komarci!:) Na vrh strane Na dno strane

Dali vas cesto grizu komarci? I mrzite li ih? Ja ih inace jaaaaako mrzim. Pogotovo ljeti, kad odem vani i obucem neku haljinicu, sredim se, i odem vani. Sjedem negdje, i onda ufffffffffff!!!!!! Pocne da svrbi sve, i onda cijela budem crvena i bijesna jer se zaboravim nasprejati sprejem protiv komaraca. Wink

zeenmc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 28 Mar 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 23, 2005 9:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heh,ja ih ne mrzim tj mrzim ih ponekad obicno oni nas nediraju pa nediramo mi ni njih,mislim na clanove moje porodice,ali [uvek ima ono ali]kad dodju rodjaci iz nemacke ,oni su im i dorucak i rucak i vecera,desavalo se da moj mladji brat spava u autu Twisted Evil

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 28, 2005 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ono kao budim se sa flekavim zidom...šalu na stranu to nije normalno koliko može da te ubije u pojam zujanje u sred lepog sna...

lukadr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Maj 2005

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 17, 2005 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma mrrrrrrrzim ih ,dosadni su ne moze se spavati na miru od njih ! ! ! New Evil

Edit by Belphegore
Može to i malim slovima Wink

leedsutd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 18, 2005 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vrlo dosadni neugodni a i bezobrazni Laughing

banelazic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Mar 2005
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 10:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mrzim mrzim mrzim ih ih ih!!!! dosadnije životinje nisam video!!

U.L.T.R.A.
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, veoma su dosadni, samo narode - Decembar mesec - i kod vas ima komaraca!?!?
KOd mene ni 1 Razz

nedd1ch
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba ih banovati sa ove planete,ionako nemaju nikakvu svrhu

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzas zivi. Kod mene ih ima bas dosta posto zivim blizu reke. Da stvar bude crnja, alergicna sam na njih.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

propast
Seven of Nine
Seven of Nine

Datum registracije: 27 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam šta više mrzim...komarce ili paukove....fuuuj!

kad im je vreme em ne možeš da spavaš...em si u flekama...em se raščešem do krvi....ma iznerviram se očas posla Rolling Eyes

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 4:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad sam procitao naslov najezio sam se Wink
Ako mi iko moze iscupati zivce to su muve i komarci.

Izgleda da imam slatku krv pa me bocne po neki komarac. Najgore je ako te ujede kod zgloba dole na nozi jaaaaaoooooj Rolling Eyes tanka koza, aaaa svrbiiiii Evil or Very Mad
Da kucnem od drvo kuc, kuc, kuc, ovo leto nije lose, samo tri komarca me ujela, al jos nije kasno Shocked Wink

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

sneskaCA
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2005
Mesto: CACAK

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da ih mrzim. Ovde u Cacku me nijedan nije ujeo, ali kad odem u selo to je strasno. Iz sela dodjem sva u plikovima.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Zzzzzzzzz.....komarci!:) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 1 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon