:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Konacno je i moja drugarica ksantipa dogurala do 1. sprata!
Upoznao sam je tako da mi je pred odmora poslala novi album od Toseta Proeskog i sto se celo jutro namucila da mi to putem e-maila prosledi. Tad je bila muce74 i kad sam se vratio s odmora se njen nick promenio ali osoba ne. Ona je jako jako divna, iskrena i dobrodusna osoba.
Njenih 1000 poruka nije skupila na igricama (kao neki drugi - bez ljutnje) nego je postovala veoma kvalitetne stvari i zato je trebala malo duze do prve hiljadarke ali isplatilo se!
Cast mi je da drugi nisu videli da je veceras presla tu marku od 1000 i da ja mogu da joj otvorim ovu cestitku!
Eli, zelim ti puno srece, ljubav i strpljenje (znas vec zasto) za buducnost i da nam uvek budes optimisticna, vesela i srecna.
Sve cestitke od mene!
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Evo da se i ja nakon svog dragog potpisem, i da kazem da mi je jako drago stop sam te upoznala (iako je tek pocetak), ali vidim da te moj Jugovic gotivi pa sam sad shvatila zasto...
Cestitam na trudu koji si ulozila za ovih 1000postova....
I puuuuuuuuuno pozdrava od mene!!!!!!!!
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Cestitke i s moje strane
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
SLAKI33 Banovan! Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 760 Mesto: U snovima mnogih...
|
|
Bravo bivsa kumo!Svaka ti cast! 8)
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
lepo videti da si vredna bila svaka cast
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
cestitke i od meni
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Hvala vam puno na cestitkama, stvarno je lep osecaj saznati da sve ono sto sam iskucala nije bilo za badava. Lepo je druziti se sa svima vama, lepo je citati postove svih vas ovde, saznati nesto novo, saznati da imate istomisljenike, i najlepse je saznati da tamo neki "stranac" potrosi neku minutu za tebe. Nadam se da cemo se jos dugo druziti i zajedno ispravljivati jos milion "krivih drina" u zivotu
P.S hlava ti puno Jugo sto nisi pomenuo da sam tosetov album slala dva puta, smejali bi se ljudi, mislece da neznam da konvertiram pesme
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
svaka cast samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
bravo eliiiiii. samo tako nastavi
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitke i od ja!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
sve cestitke i od mene sve najbolje
Za tebe cvetic
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|