www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Program za obradu snimljenog glasa
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
dejo.vr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 6:21 pm    Naslov poruke: Program za obradu snimljenog glasa Na vrh strane Na dno strane

Da li neko zna preko kog programa mogu da izmenim snimljeni glas(da svuci dublje ili cak i kompjuterizovano kao kod velikog brata)....a da nije preterano komplikovano. Imam neku prezentaciju sa vec snimljenim glasom ali je nekako piskav pa sve to zvuci smesno. Question Idea Hvala unapred!

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 35

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam otkud ideja da temu postavis u programiranju ali dobro...
U sustini tebi treba bilo koji audio editor mislim da skoro svaki od njih ima te sitne efekte.
Znaci potrudi se malo.

We walk around just playin' the violin behind you

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 15, 2007 1:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozesh sound forge, pa sa plugovima...

dejo.vr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 16, 2007 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala!

Zaratustra
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 17 Jul 2007
Mesto: Sheher Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 5:07 pm    Naslov poruke: Re: Program za obradu snimljenog glasa Na vrh strane Na dno strane

dejo.vr je napisao/la sledeće:
Da li neko zna preko kog programa mogu da izmenim snimljeni glas(da svuci dublje ili cak i kompjuterizovano kao kod velikog brata)....a da nije preterano komplikovano. Imam neku prezentaciju sa vec snimljenim glasom ali je nekako piskav pa sve to zvuci smesno. Question Idea Hvala unapred!

AV_Voice_Changer_Software_Diamond to radi najbolje, glas mijenja, ma isti kao kod VeLJikog Brata, ako ti treba , javi se na private , dacu ti taj soft

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 3:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dajem glas za AV Voice Changer.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> Program za obradu snimljenog glasa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon