:: |
Autor |
Poruka |
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Jesta li se zapitali o tome i ja mucim muku,70A.Kupila sam neki punjen bebi uljem,nije los.sta uraditi osim punjenog grudnjaka?
|
|
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Moj savet ti je da se ugojis.
Ja kad sam bila mrsava nisam ni grudi imala. To me je uzasno nerviralo. I onda sam resila da se poradim na tome. Jela sam testo, testo, i testo. Ako mozes jedi sam kvasac. Ja to nisam mogla. Zato sam jela sve ono sto sadrzi kvasac u sebi. Veruj mi grudi su mi bile 1, a sad su 3-4.
Ali zapamti, nece se povecati samo grudi, vec jos nesto.
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
pij antibebi pilule
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
gadurica84 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 2
|
|
Mogla bi im svaki dan lijepo govorit kako su najveće, najljepše i sli. , tako kažu psiholozi, ali ništa od toga. Ja pijem pilule i iskreno povečavaju se ali i ostale stvari koje nisam htjela. Pa eto mene, s jadne dvojčice oko koje sam uvjek kukala na dobru 4 s kojom se teško nosim. Nekako sam shvatila da žene nikad nisu zadovoljne kakve joj god grudi bile. Moj ti je savjet da ih takve prihvatiš, a za optičke varke na raspolaganju ti je velik asortiman svakakvih grudnjaka. Za dodir i tako nije bitna veličina. Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
ambrozija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2004 Poruke: 87
|
|
E to je stvarno bedak. Kad smrsas smanje ti se grudi ali zato se guza nije smanjilo koliko treba. Ja sam u principu zadovoljna, jer su prilicno proporcionalne ostatku ali ne smem da mrsavim mnogo
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
Citat: |
Silikoni!Devojke stvarno to je sasvim normalno imati!To je potreba!
|
mene samo zanima kakva je to potreba???? zasto pitreba?
i kako li je muskarcu to dirati?
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Senoritica je napisao/la sledeće: | Silikoni!Devojke stvarno to je sasvim normalno imati!To je potreba! |
Ne znam ko napisa `ono` za antibebi pilule,al istina je:porastu od njih...hormoni polude pa sva nabujash!!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
i ja sam izgleda pored Jane jedina koja je (pre)zadovoljna i velicinom, i oblikom
e sto se tice gojenja, ja sam bas bila zgoljava, i ugojila se par kila--> sve mi otislo u grudi odjednom vidim ja se prosirila i to prilicno, nekih 6-7 cm--nije za baciti
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
tajanstvena Veštica
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 3820 Mesto: novi sad
|
|
hm... strpaj vise jastucica u megabrus...
|
_________________ LJUBAV SE RADJA IZ VERE, ZIVI OD NADE, UMIRE OD MILOSTINJE... |
|
|
|
|
|
|
|
niste jedine...i ja sam vise no zadovoljna 8) ...nit bi im sto oduzela nit sto dodala...
|
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
e zeno sta ce ti sise !ja bih ti dala moje kad bih mogla!ja imam 80!pola bih ti dala sigurno!veruj mi!
porasce ti kasnije posle trudnoce ,dece i te fore!
veruj da ti je mnogo lakse bez njih!70 -75 to je idealno,mozes da ih budzis brusom ,a i da ne nosis brus ...sve mozes...kakvi crni silikoni !ko je od toga video ista dobro...prsne ono cudo i iscuri u tebi i sta ces...
a to sto se povecaju od antibebi pilula i nije bas dobro i prirodno,kad ti podivljaju hormoni,dobijes ti sise,al ti se mnogo stvari poremente pod uticajem viska hormona!
a i koja je svrha ugojiti se!sta imas sise ,a sva si debela...ma ajde bre!
majka priroda ti je zdravija varjanta sto se tice grudi nego da sve poremetis da bi ih dobila!
Razmisli o tome!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
E zene,zene sta ces kad nam nikad nista ne odgovara ili je ovo premalo ili ono preveliko.Malo ste mi otvorile oci,pogotovo Ksenija_86.
Hvala vam svima
Sto se tice toga visoka sam 164 cm,a tezina 54 kg kazu da i nije tako lose.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|