www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Njegova majka i vi?!
Strana 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2005 8:35 am    Naslov poruke: Njegova majka i vi?! Na vrh strane Na dno strane

Devojke kako se slazete sa majkama vasih dragih? Obicno nam se kosa dize na glavi od reci "svekrva", kao i muskarcima od reci "tasta". Very Happy Kako je kod vas? Smile

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2005 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pu, pu, pu....da ne ureknem. Obozavaju me oboje i ja njih. Da sam birala, bolje ne bih mogla da izaberem. Puno, puno, puno situacija, kada su me ostavili bez teksta nekim njihovim delom. Nista im za mene, nije tesko. Mada, kako sam ja bila vise vezana za svog oca, tako sam sada mnogo vise vezana za svekra. On mene predstavlja kao cerku!!! Juce smo bili na njihovoj 45-o godisnjici braka, gde sam ja morala (bez pogovora) da sednem pored njega, sve meni prvo mora da bude ugodjeno(iako je bila tu i druga "snajka"). sta god da prica, mora mene da pita za misljenje. Sta god samo da kazem da mi se svidja, vec sledeci dan je moje. Covek, koji je neverovatno, ali neverovatno autoritativan i strog, samnom je kao dete. Kad god treba nesto da ga nateraju da uradi, sto on nece-zovu mene, jer znaju da mene nece odbiti. Covek koji ima 73 godine, u stanju je samnom da se juri po keju, ne bi li me sutnuo, jer sam rekla da je mator Very Happy Laughing!
Svekrva, majka kao majka, pokusava svim silama, da bude i meni majka, jer zna da je moja daleko. Ne prodje dan, da me ne pozove da vidi jel sve u redu. Prosle godine kada sam imala neku operaciju na nozi, zena je na kraju zavrsila u bolnici, zbog visokog pritiska i stresa. Crying or Very sad Ponavljam-da sam ih birala, ne bih bolje izabrala.
Mozda je sve to zato, sto ne zivimo pod istim krovom. Ne znam, kako bi bilo da zivimo zajedno. Opet, ja nikada sebi ne bih dala za pravo, da se upustam u ikakvu prepirku, ili daleko bilo svadju, sa roditeljima mog muza. Kao ni on sa mojim roditeljima. Ja sam tako vaspitana, a i on je. Moj je stav da, njeno je da me voli ili ne. Ako me voli-super. Ako me ne voli-sta da joj kazem. Teze po nju. Niti se foliram, niti pokusavam da im se nekim slihtanjem (to nisam ja), podvucem pod kozu. Verovatno me zato i vole.
Moj muz se super slaze sa mojom mamom. Njih dvoje se obozavaju. Opet, vidjaju se sve zajedno, mozda 50-tak dana godisnje. Tu i ne moze,da bude neki drugaciji odnos. Rolling Eyes Wink

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2005 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam mojom svekrvom zivim,moze se reci skoro u istom stanu.Tacnije,nas i njen stan
je vrata uz vrata.Ne smeta mi to,nikad.Ona se bolje slaze sa mnom nego sa svojim
sinom.Uglavnom sve ide preko mene.Udovica je,i ne moze da bude sama.
U sustini se lepo slazemo,ponekad kad je nervozna il kad joj nesto smeta,ja joj se
jednostavno sklonim sa puta.dok je ne prodje

Isto tako i ona meni.Postovanje uvek postoji.Ne ocekujem od nje nista,ne mora da mi
pomaze ili cuva decu,znaci samo ono sto hoce kad ima volje.

Nadam se da ce tako ostati.

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2005 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Do sada sam upoznala samo dve majke od mojih mladica. Obe su me bezgranicno volele, i jedva cekale dan kad cu im zauvek uci u kucu, ali ja ih iznenadila i pobegla glavom bez obzira. Hihihi

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2005 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obicno me vole,ali mali broj mama od mojih momaka sam upoznala.

And break the rule

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 15, 2005 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim da upoznajem roditelje sve dok ne postane "ozbiljno". a kad bude jednom jako ozbiljno, nadam se da ce nas barem neka distanca dijeliti. Smile

Toplica Milan
Banovan!

Balkanska korida
Balkanska korida

Godine: 52

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Senje - Cuprija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 15, 2005 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Majke mojih bivših devojaka su bile mnogo fine dame,dok su to želele.
Ma samo da ih ne vidim nikad do kraja života,makar to bilo sutra.

† Gospode Isuse Hriste sine Boga živoga pomiluj mene grešnoga.

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 16, 2005 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mama sadasnjeg decka me obozava,dobro se slazemo.....cak se ponekad za neke stvari vise slazem sa njom nego sa njenim sinom...Wink

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 16, 2005 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da na odnos svekrva - snaja, tj zet - tašta, najviše mogu da utiču muž - žena Laughing ala sam objasnila Mr. Green

Pojasniću:
ako smo (a jesmo Wink) dragi i ja našli zajednički jezik, ako se mi razumemo i podržavamo jedno drugo, ako se zaista volimo, mislim da ni jedna normalna mama, ma čija bila, neće to kvariti svojim uplitanjem, komentarima, džangrizanjem i slično.
On mora da bude most između svoje mame i mene, a ja između moje mame i njega.
Ali, isto tako treba da bude i filter, brana, koja će da usmeri naš odnos, jer smo obe žene koje ga vole, ali različitim ljubavima koje nikako ne potiru jedna drugu.

I naravno, najbolje je sa svekrvama koje nisu zaboravile kako je njima bilo kad su bile snaje,
ali ni mi ne treba da izgubimo iz vida da ćemo jednom biti svekrve ili tašte Rolling Eyes

milica2006
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 27 Dec 2005
Mesto: BG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bila sam sa deckom u vezi 3godine!!Njegovu mamu sam upoznala nakon mesec dana naseg zabavljanja.Od tad me je stalno zvala da dodjem kod nje na kafu,na kolace itd.Zena je bila skroz OK.Uvek smo imale o cemu da pricamo...Ali jednom prilikom kad sam dosla kod nje dala mi je krpu i rekal da joj pomognem oko ciscenja.Ok,pristala sam,cisto da ne ispadnem narcis,Medjutim to se pocelo ponavljati iz nedelje u nedelju,tako da sam joj jednog dana rekla da joj vise ne padne na pamet da mi uvaljuje krpu u ruke i moli me za pomoc oko ciscenja,jer ja ne cistim ni usvojoj kuci,a kamo li u tudjoj.
Od tad sam na distanci sa svim svekrvama Twisted Evil

LELICA17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 30, 2005 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam se uvijek dobro slagala sa mamama od mojih dečkiju zavolile su me brzo Mr. Green

jeca-mica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 17 Dec 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 31, 2005 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

extra i mama i tata su mu strava...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Njegova majka i vi?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  sledeća
Strana 1 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon