:: |
Autor |
Poruka |
tomislav horvat Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...
|
|
koliko su popularni narodnjaci u hrvatskoj?
moje misljenje je da su narodnjaci jako popularni u hrvatskoj pogotovo u zadnje vrijeme,to je sad kod nas in.nema diskoteke di se ne slusaju narodnjaci,evo jucer je u jednoj diskoteci u zagrebu seka aleksic odrzala koncert.bio sam na njemu i mogu vam reci da je diskoteka bila prepuna.to je jos jedan dokaz koliko se slusaju ovdje narodnjaci
|
|
|
|
|
|
maza34 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 54
|
|
iako vecina ne zeli da prizna....narodnjaci su nadmasili ocekivanja....
svuda se vrate ,samo javnosta nece da prizna da su najjjjbolji
Edit by ULT_RAS sve ovo moze u jednu poruku
|
|
|
|
|
|
Anita-atinA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 31 Jul 2004 Poruke: 62
|
|
ja volim naradnu muziku, i volim kad sam u Zagrebu da idem u BEST i LUDNICU, volila, volim i voljetu cu narodnjake i turbo folk
|
|
|
|
|
|
vebija Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 519 Mesto: zagreb
|
|
Dosta su popularni,možda čak i malo previše al nea veze! 8)
|
_________________ postoje 3 vrste ljudi: oni koji znaju brojati i oni koji neznaju
|
|
|
|
|
maza34 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 54
|
|
licno sam bila tamo i vjerujte mi da je ludnica...obozavaju se kao i kod nas ,u nekom mjestima i vise...
|
|
|
|
|
|
Hagan_Bajan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 196 Mesto: Između sna i jave
|
|
ima ih posvuda.. dosta su popularni.. pogotovo medju elitom.. svatko ima svoj ukus... meni su isto dobri.. ali ne svi...
|
_________________ On je kralj, On je sam,
Gospodar zemlje cudesa,
Samo zena kao tajna,
Polako ga vuce sa prestola.... |
|
|
|
|
kvecenaj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 34
|
|
Pozdrav svima iz hrvatske! Kod nas pale narodnjaci sve u 16! Ja ih skupljam na mp3cama i kad je fešta, sve grmi od harmonike - a kad krene kolo. . ! Aaaaaaaaaaaaaaaaq! ! !
|
|
|
|
|
|
ballak Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 64 Mesto: cacak
|
|
ma slusaju svi,samo nece da priznaju
|
|
|
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
Ma istina, necu reci da bas svi slusaju, al velika vecina slusa.... Samo me malo nervira sto se previse trude da tu istu muziku prepjevaju neki lokalni pjevaci, cisto da im ne bi parala usi ekavica i uopste srpski jezik.... A to naravno zvuci smijesno. Osim toga, pomalo kaskaju za novijom muzikom, pa sto je kod njih aktuelno kod nas je vec odavno isfurano.... 8)
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
SLAKI33 Banovan! Iskusni član
|
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 760 Mesto: U snovima mnogih...
|
|
Pa naravno da su popularni,i retki nisu culi za njihovu folk zvezdu Sneki! 8)
|
|
|
|
|
|
picimoj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2004 Poruke: 44 Mesto: Francuska/ Brus, Srbija
|
|
bila sam u makarskoj pre 3 godine i samo u jedan jedini lokal su pustali narodnu muziku
|
|
|
|
|
|
JUZNIVETAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 112 Mesto: ZAGREB-DOBOJ
|
|
Zagreb grmi od turbo folka najviše... znam jer sam u središtuzbivnja tako da je suvišno uopće o tome razgovarati... U bosni isto tako a u srbiji neznam jer nisam imao prilike da provedem duže vremena tamo...bio sam bezbroj puta u novom sadu i tamo se sluša, u beogradu sam bio jedno 3 puta ali ne dovoljno dugo da vidim kako je kod njih to...
|
_________________ ...P...R...E...L...U...D...E... @ JV |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|