:: |
Autor |
Poruka |
sandra 85.-nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Nov 2005 Poruke: 1 Mesto: nis
|
|
trebala bi mi mala pomoc oko programa za flesh-ovanje telefona.
zanima me koje se program koristi i gde se moze naci za flesh telefona,
i da li za svaki telefon treba drugi program ili je jedan isti za sve telefone?
|
_________________ sandra |
|
|
|
|
kope Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Apr 2005 Poruke: 37 Mesto: Krusevac
|
|
Odneses lepo u neki servis i pitas: da li mozete da mi flashujete telefon, kazes koji telefon imas i pitas koliko kosta. 8)
flashovanje je od prilike 10-tak evra ali sve zavisi od toga koji telefon imas.
|
|
|
|
|
|
onua Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 467 Mesto: under the sky
|
|
e kope, opet nisi u pravu, inače znaš li ti išta o temama ili samo postuješ da bi postovao, nemoj buniti ljude ako u nešto nisi 100% siguran...
sve zavisi za koji phone, u principu svaki proizvođač ima svoj software za flash-ovanje phona, ali to nije ništa zanimljivo čak šta više je beskorisno ako nemaš jedno parče hardware-a koje ti sve to omogućava, a to je skupo parče hardware-a... E jedino ako imaš SE onda kupiš docking station, što ide kao standardna oprema za sve SE telefone P klase, e onda lepo povežeš phone i komp pa odeš na sajt SE i onda uradiš online flash telefona. Radio sam na par k700 i sve je bilo lepo, mada sam prvi put bio veoma uplašen zbog konekcije, jer na sajtu kaže da ako pukne konekcija, BACI PHONE
|
|
|
|
|
|
loco3000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 133
|
|
Motorola v serije se flashuje sa programom PST i to veoma uspeshno, ako imas stari sw novvi je mnogo bolji. poz
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
idi po forumima spec za to jer sa time se ne treba zezati....
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
kope Početnik Domaćeg.de
|
|
|
Citat: | e kope, opet nisi u pravu, inače znaš li ti išta o temama ili samo postuješ da bi postovao, nemoj buniti ljude ako u nešto nisi 100% siguran...
sve zavisi za koji phone, u principu svaki proizvođač ima svoj software za flash-ovanje phona, ali to nije ništa zanimljivo čak šta više je beskorisno ako nemaš jedno parče hardware-a koje ti sve to omogućava, a to je skupo parče hardware-a... E jedino ako imaš SE onda kupiš docking station, što ide kao standardna oprema za sve SE telefone P klase, e onda lepo povežeš phone i komp pa odeš na sajt SE i onda uradiš online flash telefona. Radio sam na par k700 i sve je bilo lepo, mada sam prvi put bio veoma uplašen zbog konekcije, jer na sajtu kaže da ako pukne konekcija, BACI PHONE | Ja sam samo rekao da je odnese u servis jer je tamo najsigurnije. Ako nesto pokusa sama da uradi pa ne zna dalje ili negde pogresi, telefon moze da crashuje. A zasto uopste radite flashovanje ako sve lepo radi?
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Da ti flesh-ujes telefon ne bi te nista kostalo ali ako sve dobro uradi, ali jedan pogresan korak i u g*vnima si, otidji u servis flesh-uj ga ili ako ti se neda 10e raspitaj se u nekim servisima, ali ako ti hoces prvo nabavi usb za tvoj fon, soft. za tvoj fon ( sto noviji to bolji ) pa cu ti napisati ostatak...
|
|
|
|
|
|
beba2006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 186
|
|
pusti forume i ostalo, otidji u neki servis za mob. telefone i resi stvar
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
kope je napisao/la sledeće: | Citat: | e kope, opet nisi u pravu, inače znaš li ti išta o temama ili samo postuješ da bi postovao, nemoj buniti ljude ako u nešto nisi 100% siguran...
sve zavisi za koji phone, u principu svaki proizvođač ima svoj software za flash-ovanje phona, ali to nije ništa zanimljivo čak šta više je beskorisno ako nemaš jedno parče hardware-a koje ti sve to omogućava, a to je skupo parče hardware-a... E jedino ako imaš SE onda kupiš docking station, što ide kao standardna oprema za sve SE telefone P klase, e onda lepo povežeš phone i komp pa odeš na sajt SE i onda uradiš online flash telefona. Radio sam na par k700 i sve je bilo lepo, mada sam prvi put bio veoma uplašen zbog konekcije, jer na sajtu kaže da ako pukne konekcija, BACI PHONE | Ja sam samo rekao da je odnese u servis jer je tamo najsigurnije. Ako nesto pokusa sama da uradi pa ne zna dalje ili negde pogresi, telefon moze da crashuje. A zasto uopste radite flashovanje ako sve lepo radi? |
Ne flashujes telefon samo kad nesto neradi, vec sa flashovanjem mozes da promenis firmware na noviju, znaci nove i bolje funkcije ako ih ima, ako to vec radis
|
_________________ NAS NOVI SPOT - na BN music TV i na KCN music TV i na naravno na Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=6LxWWoU_LME
Nase ostale pesme sa prvog albuma na:
www.pokret.de
ili na www.soundcloud.com/pokret
http://www.youtube.com/pokretband |
|
|
|
|
kope Početnik Domaćeg.de
|
|
|
Ja to nikada ne bi uradio ako sve radi kako treba! 8)
|
|
|
|
|
|
misa83 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Dec 2005 Poruke: 9 Mesto: Krusevac
|
|
uoste nisi u pravu za servis jer na primer Siemens C60 nema snimanje u WAV format sa svojom fabrickom verzijom softvera koja je inace od sw04 do sw 12 dok sa sw25 postoji i zapis u WAV format
|
|
|
|
|
|
jezava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 74
Datum registracije: 13 Nov 2005 Poruke: 5
|
|
Svi ste pomalo u pravu ... Ali ipak nosite telefon u servis....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|